• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Informatie over reparatieprijzen (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)

  Lees de informatie in dit artikel om meer te weten te komen over de reparatieprijzen voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

  Je product is gefabriceerd onder strenge kwaliteitsstandaarden, zoals vereist door de regelgeving voor de fabricage van elektronische apparaten.

  Nadat je product is gecontroleerd door onze reparatiedienst en als het mankement niet wordt gedekt door de juridische garantie of fabrieksgarantie van Nintendo - omdat er geen aankoopbewijs is, het product te oud is of het mankement niet wordt gedekt door de garantie - ontvang je per e-mail een reparatie-aanbod.

  Als je het aanbod accepteert, kun je het bedrag voldoen via PayPal, creditcard of direct bank transfer (bankoverschrijving). Je kunt het aanbod ook afwijzen en het product kosteloos terugkrijgen zoals het is, of het op de juiste manier door Nintendo laten weggooien.

  Onze huidige reparatieprijzen (verzendkosten zijn niet inbegrepen, geldig vanaf 1 maart 2022) zijn te vinden in de PDF via de onderstaande link:

  NDACH-reparatieprijzen incl. BTW

  Let op: om de bestanden in PDF-formaat te bekijken heb je Adobe Acrobat Reader nodig. Deze is gratis te downloaden. Als je het PDF-bestand wilt opslaan op je computer voor later gebruik, klik je met de rechter muisknop op de link en kies je 'Link opslaan als' of 'Doel opslaan als'.