• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Inloggen op een Nintendo-account

  Stapsgewijze instructie voor het inloggen op je bestaande Nintendo-account.

  Belangrijk: de mogelijkheid om met een Nintendo Network ID in te loggen op een bestaande Nintendo-account of er een nieuwe Nintendo-account mee aan te maken, is stopgezet. Onze excuses voor het ongemak. Als je problemen hebt bij het inloggen op je Nintendo-account en je daarvoor tot nu toe een Nintendo Network ID hebt gebruikt, kun je hier lezen hoe je kunt inloggen op je Nintendo-account.

  Aanvullende informatie:

  • Je kunt een nieuwe Nintendo-account aanmaken, als je er nog geen hebt.
  • Je kunt op je Nintendo-account inloggen met een Facebook-, Google-, Twitter- of Apple-account door de accounts aan elkaar te koppelen in je accountinstellingen.
   • Als je op je Nintendo-account inlogt via een mobiele Nintendo-app op een iOS-apparaat (zoals Mario Kart Tour op de iPhone), kun je alleen inloggen met je e-mailadres/inlog-ID en wachtwoord. Inloggen via andere accounts is niet mogelijk.

  Wat kun je doen:

  1. Ga naar de Nintendo-account-website of open de applicatie waarop je wilt inloggen.
  2. Vul de inloggegevens in waarmee je je Nintendo-account hebt aangemaakt.
   • Om in te loggen met een Nintendo-account - Vul het e-mailadres en wachtwoord van je account in en klik op ''Inloggen''.
    • Als je je inlogmethode hebt veranderd zodat inloggen alleen mogelijk is met je inlog-ID, kun je niet meer inloggen met je e-mailadres. Om op je account in te loggen heb je je inlog-ID nodig.
    • Onder toezicht staande Nintendo-accounts (waaronder accounts voor kinderen van 15 jaar of jonger) kunnen inloggen met hun eigen inloggegevens en wachtwoord (niet de inloggegevens en het wachtwoord van de ouder of voogd).
   • Om in te loggen met Twitter, Facebook, Apple of Google - Klik op de knop voor de gewenste service en vul je inloggegevens in als hierom wordt gevraagd.
  3. Klik hier als je de inloggegevens van je Nintendo-account bent vergeten.
  4. Je kunt bij het inloggen af en toe worden gevraagd om je identiteit te bevestigen. Als dit gebeurt, wordt er een e-mail met een bevestigingscode naar het e-mailadres verstuurd dat voor je Nintendo-account is geregistreerd. Vind de code in de e-mail, voer deze in het veld met 'Bevestigingscode' in en kies "Versturen".
  5. Als je tweestapsverificatie hebt ingesteld, zul je gevraagd worden een aanvullende code in te voeren. Start de app Google Authenticator op je smartapparaat, vul de code in die hier wordt weergegeven en klik op ''Verifiëren''.
   • Als je momenteel geen toegang hebt tot de app, klik je op ''Back-upcode invoeren'' en gebruik je een van de back-upcodes die je hebt ontvangen tijdens het instellen van de tweestapsverificatie. (Als het goed is, heb je deze gekopieerd en op een veilige plek opgeslagen.)

  Gerelateerde categorieën