Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Kan ik My Nintendo-punten meer dan eens voor dezelfde game verdienen?

Nintendo Switch-software

  • Er kunnen meerdere fysieke exemplaren van dezelfde game worden geregistreerd onder dezelfde Nintendo-account. Elk geregistreerd exemplaar komt in aanmerking voor My Nintendo-punten.
  • Er kunnen download- EN gamecardversies van dezelfde game worden geregistreerd onder dezelfde Nintendo-account. Elke versie komt in aanmerking voor My Nintendo-punten.
  • Downloadversies komen slechts één keer per Nintendo-account in aanmerking voor My Nintendo-punten. (Digitale aankopen worden aan je Nintendo-account gekoppeld en het is niet mogelijk om dezelfde game meerdere keren aan te schaffen met dezelfde Nintendo-account.)

Nintendo 3DS- en Wii U-software

  • Downloadversies komen slechts één keer per Nintendo-account in aanmerking voor My Nintendo-punten. (Digitale aankopen worden aan je Nintendo Network ID gekoppeld, die vervolgens weer aan je Nintendo-account is gekoppeld. Het is niet mogelijk om dezelfde downloadversie meerdere keren aan te schaffen met dezelfde NNID.)
  • Fysieke software voor de Wii U en de Nintendo 3DS kan niet worden geregistreerd en komt niet in aanmerking voor My Nintendo-punten.

Klik hier voor meer informatie over My Nintendo-punten.