• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Kan ik meerdere Nintendo Switch Online-lidmaatschappen kopen om de periode van mijn lidmaatschap te verlengen?

  No Value

  Informatie

  Je kunt downloadcodes voor meerdere lidmaatschappen van hetzelfde type (individueel of familie) kopen of downloaden om je lidmaatschap te verlengen. Als je bijvoorbeeld een individueel lidmaatschap koopt van een bepaalde tijdsduur terwijl je al een individueel lid bent, wordt de tijd toegevoegd aan het einde van je huidige lidmaatschap. De resterende tijd op je account kan verhoogd worden tot maximaal 3 jaar.

  Let op: je kunt de tijd van een familielidmaatschap niet combineren met de tijd van een individueel lidmaatschap als je downloadcodes gebruikt. Je ontvangt de tijd die langer is.

  Als je een familielidmaatschap koopt met een Nintendo-account die momenteel een individueel lidmaatschap heeft, krijg je een kortingsprijs aangeboden op basis van het aantal resterende dagen van je individuele lidmaatschap. Na aankoop van het familielidmaatschap met korting loopt je individuele lidmaatschap af en begint je familielidmaatschap. Lees onze informatie over het wijzigen van een Nintendo Switch Online-lidmaatschap als je meer wilt weten.

  Voorbeelden:

  • Als je 35 resterende dagen hebt op je individuele lidmaatschap en je een individueel lidmaatschap van 1 jaar extra koopt, wordt je resterende tijd verhoogd naar 400 dagen.
  • Als je 35 resterende dagen hebt op je individuele lidmaatschap en je een familielidmaatschap van 1 jaar koopt, krijg je korting op de prijs van het familielidmaatschap, worden de resterende 35 dagen van je individuele lidmaatschap verwijderd, en begint je familielidmaatschap van 1 jaar.
  • Als je 35 resterende dagen hebt op je individuele lidmaatschap en toegevoegd wordt aan het familielidmaatschap van iemand anders, loopt je individuele lidmaatschap door en wordt het niet toegevoegd aan het familielidmaatschap. Zorg dat je de instellingen voor automatische verlenging op de juiste manier instelt voor het individuele lidmaatschap.
  • Als je onderdeel bent van een familiegroep met iemand die 35 resterende dagen heeft op een familielidmaatschap en je een familielidmaatschap van 1 jaar koopt, lopen beide lidmaatschappen tegelijkertijd en worden ze niet bij elkaar gevoegd. Alleen de gebruiker die het originele lidmaatschap heeft gekocht kan het verlengen door een extra familielidmaatschap te kopen.