• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online: overzicht en veelgestelde vragen

  No Value

  Nintendo Switch Online-leden kunnen profiteren van een selectie van NES-games met de toegevoegde mogelijkheid om online te spelen als onderdeel van een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Met de smartphone-app van Nintendo Switch Online kunnen leden van 13 jaar of ouder ook voicechat gebruiken tijdens het spelen van ondersteunde games.

  Bij de release bevat de dienst 20 games, en er worden regelmatig nieuwe games toegevoegd. Volg deze link voor een lijst met beschikbare games.

  FAQ

  Hoe maakt deze dienst onderdeel uit van Nintendo Switch Online?

  Nintendo Switch Online-leden hebben permanent toegang tot een collectie klassieke games met de toegevoegde mogelijkheid om online te spelen. Zolang leden een actief lidmaatschap hebben, kunnen ze alle beschikbare games zo vaak spelen als ze willen.

  Zullen er meer klassieke games worden toegevoegd?

  Vanaf de release worden er maandelijks meer klassieke NES-games toegevoegd. Volg deze link voor een lijst met beschikbare games.

  Kan ik games van Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online spelen die zijn gereleased voordat ik lid werd van Nintendo Switch Online?

  Ja. Na aankoop van een lidmaatschap kun je alle games spelen die voor deze dienst zijn gereleased.

  Worden er nieuwe functies aan deze klassieke games toegevoegd?

  Voor de allereerste keer ooit kunnen leden deze games online spelen. Afhankelijk van de game kunnen leden online met of tegen elkaar spelen, of om de beurt spelen. Vrienden kunnen elkaar online games voor één speler zien spelen, en op elk moment de controle over de game overnemen.

  Zijn er nieuwe onlinestanden voor meerdere spelers toegevoegd aan de klassieke NES-games?

  Als de klassieke NES-game oorspronkelijk functies voor meerdere spelers had, in welke vorm dan ook, dan zijn die functies online bruikbaar. Daarnaast ondersteunen alle klassieke NES-games voicechat via de smartphone-app van Nintendo Switch Online (beschikbaar voor Nintendo-accountgebruikers van 13 jaar en ouder).

  Door voicechat via de smartphone-app van Nintendo Switch Online te gebruiken, kunnen Nintendo Switch Online-leden deze games samen online spelen, net alsof ze naast elkaar op de bank zitten.

  Zijn deze klassieke games voor altijd online speelbaar?

  Actieve Nintendo Switch Online-leden hebben permanent toegang tot alle klassieke games in de collectie van Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online.

  Je kunt games spelen terwijl je offline bent, maar je moet een actief lidmaatschap hebben en je lidmaatschap regelmatig verifiëren door verbinding te maken met het internet.

  Kan ik de games nog steeds spelen als ik mijn Nintendo Switch Online-lidmaatschap niet heb verlengd?

  Klassieke games kunnen alleen worden gespeeld via een Nintendo-account met een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap. De opgeslagen gegevens van de games blijven echter aanwezig op je Nintendo Switch-systeem en zullen nog steeds beschikbaar zijn voor gebruik als je later een nieuw lidmaatschap neemt.

  Zullen de klassieke NES-games met toegevoegde functies ook individueel worden verkocht?

  Er zijn geen plannen om de games van Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online beschikbaar te maken buiten de Nintendo Switch Online-dienst.

  Heb ik extra opslagruimte nodig om de games te downloaden?

  De hoeveelheid vereiste opslagruimte wordt weergegeven in de Nintendo eShop wanneer je de games downloadt.

  De opslagvereisten worden verhoogd als er meer games aan de software worden toegevoegd.

  Als je niet genoeg ruimte hebt, kun je bepaalde content op je systeem wissen of een microSD-kaart met meer vrije opslagruimte kopen. Gewiste software kan gratis opnieuw worden gedownload in de Nintendo eShop. Volg deze link als je meer hulp nodig hebt.

  Is Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online een vervanging van de Virtual Console? Komt de Virtual Console ooit terug?

  Er zijn momenteel geen plannen om klassieke games onder te brengen in de Virtual Console-dienst, zoals is gedaan op andere Nintendo-systemen. Er zijn allerlei manieren waarop klassieke games van Nintendo en andere uitgevers beschikbaar worden gemaakt op de Nintendo Switch, zoals via Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online, de Nintendo eShop of in gebundelde collecties.

  Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online biedt een leuke, nieuwe manier om klassieke NES-titels te beleven, dankzij verbeteringen zoals de toevoeging van online spelen en voicechat via een smartphone-app.