• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Bericht: "Een lid van je familiegroep heeft al een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online of een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, dus je kunt dit lidmaatschap niet kopen."

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als je probeert over te stappen naar een ander Nintendo Switch Online-lidmaatschap en het volgende te zien krijgt:

    • De melding "Een lid van je familiegroep heeft al een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online of een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, dus je kunt dit lidmaatschap niet kopen." in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch.
    • De melding "Je hebt al een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online of een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, dus je kunt dit lidmaatschap niet kopen." of "Je hebt al een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, dus je kunt dit lidmaatschap niet kopen." op de officiële Nintendo-website.

    Informatie

    Deze meldingen geven aan dat je momenteel deel uitmaakt van een familiegroep van een Nintendo-account dat al een Nintendo Switch Online-familielidmaatschap of familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket heeft.

    Wat moet je doen

    • Alleen de Nintendo-account die het Nintendo Switch Online-familielidmaatschap heeft gekocht kan overstappen naar een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.
    • Je kunt niet overstappen naar een individueel lidmaatschap als je gebruikmaakt van een familielidmaatschap.
      • Als jij het familielidmaatschap hebt gekocht, moet je wachten tot het huidige lidmaatschap is afgelopen en het andere lidmaatschap kopen.
      • Als iemand anders in je familiegroep het familielidmaatschap heeft gekocht, kun je de familiegroep verlaten en zelf een individueel lidmaatschap kopen.