Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Foutcode: 2811-6056

Beschrijving:

  • Wanneer je een code voor een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap probeert te gebruiken, krijg je de foutcode 2811-6056 te zien.
  • Foutmelding: 'Deze code kan niet worden gebruikt zolang je een familielidmaatschap hebt.'

Belangrijk:

  • Deze foutmelding verschijnt als je een code probeert te gebruiken voor een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap terwijl je al bent inbegrepen in een familielidmaatschap. Je kunt in dat geval geen individueel lidmaatschap kopen, verkrijgen via een code of overgaan naar een individueel lidmaatschap. [Meer informatie]

Wat je kunt doen:

  • Als jij het familielidmaatschap hebt gekocht, moet je wachten tot je huidige lidmaatschap voorbij is voordat je de code kunt gebruiken. (Zorg dat je de automatische verlenging van het familielidmaatschap hebt beëindigd, zodat het niet verlengd wordt.)
  • Als het familielidmaatschap is gekocht door iemand anders in je familiegroep, kun je de familiegroep verlaten en de code gebruiken voor een individueel lidmaatschap voor jezelf. Je behoudt toegang tot dezelfde Nintendo Switch Online-functies als voorheen (zoals je back-upbestanden in de opslagcloud).
  • Codes voor het Nintendo Switch Online-lidmaatschap verlopen niet. Als je een code op een bepaald moment niet kunt gebruiken, dan kun je de code opnieuw proberen te gebruiken nadat je familielidmaatschap voorbij is.