Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Hoe je een onderbrekingspunt creëert

Instructies over hoe je je spelvoortgang in Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online kunt opslaan door een onderbrekingspunt te maken.

Aanvullende informatie:

Je hebt een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om deze dienst te kunnen gebruiken.

Belangrijk:

Wanneer twee spelers een game van Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online spelen, is speler 1 degene die in het menu de gewenste keuzes kan maken.

Volg deze stappen:

  1. Druk, terwijl je een game speelt uit de collectie van NES - Nintendo Switch Online, op de ZL- en ZR-knoppen* om het onderbrekingsmenu te openen, en kies dan ONDERBREKINGSPUNT CREËREN.
  2. Kies een beschikbare opslaglocatie waar je je game kunt opslaan.
    • Zodra je de game hebt opgeslagen, staat er bij de geselecteerde opslaglocatie het tijdstip waarop het onderbrekingspunt is gecreëerd.
    • Als alle vier de opslaglocaties al zijn gebruikt, kun je je nieuwe spelvoortgang opslaan in een bestaand onderbrekingspunt. Houd er rekening mee dat opgeslagen gegevens die zijn overschreven, niet meer kunnen worden teruggehaald.

* De posities van de knoppen kunnen verschillen als de Joy-Con-controllers horizontaal als losse controllers worden gebruikt in de tafelstijl of de tv-stijl.