• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Nintendo-accountinformatie delen met derde partijen

    Instructies voor het autoriseren van derde partijen om informatie van je Nintendo-account te ontvangen.

    Aanvullende informatie:

    • In games, apps en services die worden aangeboden door onze externe partners, kan er worden gevraagd om toestemming voor het ophalen van je Nintendo-accountinformatie, zoals e-mailadressen, geboortedatum en gebruikersnaam.
    • Door deze functie kun je met je Nintendo-account inloggen op externe accounts, of games en apps gebruiken die niet zijn uitgegeven door Nintendo.
    • De optie om informatie te delen op een account voor een kind (15 jaar en jonger), wordt beheerd door het Nintendo-account van de ouder/voogd.

    Voltooi deze stappen:

    1. Als je gebruik maakt van een functie die informatie van je Nintendo-account nodig heeft, ontvang je een melding waarin wordt uitgelegd welke informatie wordt gedeeld.
    2. Klik op ''Bekijken/Wijzigen'' in de melding om de informatie aan te passen die wordt gedeeld.
      • Verwijder het vinkje uit de selectievakjes naast de informatie die je niet wil delen. Houd er echter rekening mee dat sommige informatie vereist kan zijn.
    3. Selecteer ''Akkoord'' om alles te bevestigen.
      • Op accounts voor kinderen is deze optie alleen beschikbaar als de ouder/voogd de optie ''Informatie delen'' niet heeft uitgeschakeld voor het account.
    4. Wanneer een derde partij is geautoriseerd om informatie van je Nintendo-account te ontvangen, wordt er een bevestigings-e-mail gestuurd naar het e-mailadres van je account. (Voor accounts voor kinderen wordt deze gestuurd naar het e-mailadres van de ouder of voogd.)