Klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Pincode voor het ouderlijk toezicht vergeten

Volg de onderstaande instructies als je de pincode voor het ouderlijk toezicht bent vergeten.

CI_NintendoSwitch_ParentalControlPinReset_01_nlNL.jpg

Je kunt je pincode bekijken in de app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' op je smartphone of tablet, als de app aan het systeem is gekoppeld. Je ontvangt je pincode ook in een e-mail wanneer je het ouderlijk toezicht instelt of wijzigt. Dat kun je zelfs doen wanneer je de app verwijdert. Als het systeem niet aan de app is gekoppeld. kun je een ontgrendelcode ontvangen waarmee je een nieuwe pincode kunt kiezen.

Wanneer de app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' is gekoppeld

Je kunt je huidige pincode bekijken door in de app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' naar de instellingen te gaan en PINCODE te kiezen.

CI_NintendoSwitch_ParentalControlPinReset_02_nlNL.jpg

Wanneer de app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' niet is gekoppeld

Je moet een nieuwe pincode kiezen op het systeem.

Kies het oranje pictogram van het ouderlijk toezicht in het HOME-menu of kies SYSTEEMINSTELLINGEN en daarna OUDERLIJK TOEZICHT ⇒ OUDERLIJK TOEZICHT INSTELLEN.

CI_NintendoSwitch_ParentalControlPinReset_03_nlNL.jpg

Kies daarna PINCODE VERGETEN op het scherm waar je de pincode moet invoeren door op de plusknop of de minknop te drukken.

CI_NintendoSwitch_ParentalControlPinReset_04_nlNL.jpg

Je ontvangt een referentienummer dat je bij de klantenservice moet aangeven, om een ontgrendelcode te ontvangen waarmee je een nieuwe pincode kunt kiezen. Zorg dat je je Nintendo Switch-systeem bij de hand hebt wanneer je contact opneemt met de klantenservice. Kies VOER JE ONTGRENDELCODE IN om de ontgrendelcode die je van de klantenservice ontvangt, in te voeren, en kies een nieuwe pincode.

CI_NintendoSwitch_ParentalControlPinReset_05_nlNL.jpg

Let op wanneer je een nieuw pincode kiest

Als je de ontgrendelcode invoert om een nieuwe pincode te kiezen terwijl de app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' aan het systeem is gekoppeld, wordt de koppeling met de app ongedaan gemaakt en worden beperkingen op speelactiviteit en speeltijden verwijderd.

De instellingen van het ouderlijk toezicht op het systeem blijven wel bestaan.

Vergelijkbare pagina's

Gerelateerde categorieën