• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Pokémon ontbreken na overzetting naar Pokémon HOME (Pokémon HOME)

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als je bepaalde Pokémon niet kunt vinden nadat ze zijn overgezet naar Pokémon HOME.

    Wat kun je doen

    1. Controleer dat de Pokémon zich niet nog steeds in de originele Pokémon-game of -applicatie bevindt (bijvoorbeeld Pokémon Scarlet of Pokémon Bank) door alle beschikbare Pokémon Boxen in de game na te gaan.
    2. Controleer elke Pokémon Box in Pokémon HOME om te kijken of je de ontbrekende Pokémon kunt vinden.
    3. Controleer je Notebook in Pokémon HOME om je logboek te zien en bevestig of je Pokémon is overgezet van en/of naar Pokémon HOME.
    4. Als je zowel de Nintendo Switch-versie als de mobiele versie van Pokémon HOME gebruikt, bevestig dan dat dezelfde Nintendo-account is gekoppeld aan beide versies.
      • Je kunt de gekoppelde Nintendo-account bekijken via Opties in de mobiele versie van Pokémon HOME.
      • Als er een andere (of geen) Nintendo-account is gekoppeld aan het smartapparaat, kun je geen Pokémon zien die zijn overgezet via de Nintendo Switch-versie. Beide versies moeten gekoppeld zijn aan dezelfde Nintendo-account om gegevens te kunnen delen. Volg de stappen voor Verkeerde Nintendo-account gekoppeld om dit te corrigeren en je gegevens te synchroniseren.
    5. Vraag aan andere spelers die hetzelfde Nintendo Switch-systeem gebruiken of ze misschien Pokémon van jouw game(s) hebben overgezet naar hun Pokémon HOME-boxen.
      • Als spelers Pokémon HOME gebruiken, kunnen ze Pokémon van en naar alle compatibele opgeslagen gegevens verplaatsen op dat Nintendo Switch-systeem. Dat betekent dat andere spelers met Pokémon HOME toegang hebben tot Pokémon in je games op de Nintendo Switch.

    Als het probleem nog steeds niet is opgelost

    Ga naar support.pokemon.com voor meer hulp als de bovenstaande stappen je probleem niet oplossen.