• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Kan niet inloggen bij een Nintendo-account of er een aanmaken vanuit een Nintendo-app op een iOS-apparaat (iPhone, iPad, etc.)

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als je niet kunt inloggen bij een Nintendo-account of er niet een kunt aanmaken vanuit een Nintendo-app die op een iOS-apparaat draait, zoals een iPhone, iPad of iPod.

    Belangrijk:

    • Let op: we hebben de mogelijkheid verwijderd om in te loggen bij een Nintendo-account of er een aan te maken via Google- of Apple-accounts vanaf een Nintendo-app die op een iOS-apparaat draait in overeenstemming met de reviewrichtlijnen van de iOS App Store. Dit betekent dat als je mobiele apps van Nintendo zoals Mario Kart Tour op een iOS-apparaat gebruikt, het nu alleen mogelijk is om in te loggen met het e-mailadres en wachtwoord van je Nintendo-account.
    • De mogelijkheid om in te loggen bij een Nintendo-account of er een aan te maken via een Google- of Apple-account op een iOS-apparaat is nog steeds beschikbaar als je Safari of een andere webbrowser gebruikt.

    Om vanuit een Nintendo-app die op een iOS-apparaat draait in te loggen bij een Nintendo-account, moet je het e-mailadres en wachtwoord van je Nintendo-account gebruiken. Je hebt deze gegevens mogelijk ingevoerd toen je in eerste instantie je Nintendo-account aanmaakte, maar als je eerder een andere inlogmethode hebt gebruikt (Google- of Apple-account), kun je je e-mailadres en wachtwoord instellen met Safari of een andere webbrowser.

    Wat kun je doen

    Heb je al een wachtwoord voor je Nintendo-account ingesteld?

    Als je problemen ondervindt met het inloggen met je e-mailadres en wachtwoord, volg je deze stappen om je wachtwoord te resetten.

    1. Ga met een internetbrowser op je mobiele apparaat of een ander apparaat naar de Nintendo-accountwebsite.
    2. Selecteer je gewoonlijke loginmethode om in te loggen op je Nintendo-account.
    3. Bekijk welk e-mailadres is gekoppeld aan je Nintendo-account.
      1. Selecteer INLOG- EN BEVEILIGINGSINSTELLINGEN als je een mobiele browser gebruikt.
      2. Het volledige e-mailadres dat je hebt opgegeven voor je Nintendo-account wordt weergegeven.
        • Als je het opgegeven e-mailadres wilt wijzigen, klik je op E-MAILADRES en dan op VERSTUREN. Voer vervolgens de bevestigingscode in die is verzonden naar je e-mailadres.
      3. Selecteer INLOG- EN BEVEILIGINGSINSTELLINGEN als je een desktopbrowser gebruikt.
      4. Selecteer WIJZIGEN naast 'E-mailadres'.
      5. Het volledige e-mailadres dat je hebt opgegeven voor je Nintendo-account wordt weergegeven.
        • Als je het geregistreerde e-mailadres wilt wijzigen, klik je op VERSTUREN en voer je de bevestigingscode in die is verzonden naar je e-mailadres.
    4. Selecteer WACHTWOORD VERGETEN? en vervolgens VERSTUREN om een bevestigingscode te ontvangen om een wachtwoord in te stellen.
    5. Ga terug naar de app die je gebruikt op je iOS-apparaat en voer het e-mailadres en wachtwoord in die je hebt geselecteerd voor je Nintendo-account.