Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 20 oktober 2017

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen om de spelervaring te verbeteren. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 1.4.1.

Inhoud van de update

Aanpassingen aan de multiplayerstand

  • Er is een probleem opgelost waardoor de paraplu van plenzerwapens open bleef staan terwijl de tegenstander kon schieten.
  • Er is een probleem opgelost waarbij spelers met een Spetbuizer een opgeladen schot oneindig lang konden behouden. Dit werd veroorzaakt door kort op te laden en onmiddellijk naar een inktvis te veranderen. Zolang de ZL-knop niet losgelaten werd, kon men het opgeladen schot behouden.
  • Er is een probleem opgelost waardoor spelers door de inktvisbarrière konden in het Moeraalkanaal. Deze barrière beschermt spelers die opnieuw op het speelveld komen.

Aanvullende informatie

Met versie 1.4.1 kun je in de Flipper niet langer potjes spelen met spelers die een eerdere versie gebruiken.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar Geheugenbeheer te kiezen.

Gerelateerde categorieën