Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 27 december 2017

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen in Splatoon 2. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 2.1.1.

Inhoud van de update

Aanpassingen aan multiplayer

  • Er is een probleem opgelost in de Schelpenstrijd dat voorviel als het team met de laagste score de timer van de barrière activeerde door de barrière van het team met de hoogste score te breken, en daardoor de leiding zou nemen.
  • Als de barrière open zou blijven tot op het moment dat de timer op nul zou springen, zou de extra tijd tegelijkertijd stoppen met de bij afloop van de barrière-timer.
  • Er is een probleem opgelost waarbij je een tegenstander die op een specifieke plaats van een level stond direct zou raken met het speciale wapen van een Inktjet, geen schade zou ontvangen of dat de schoten niet zouden uiteenspatten.
  • Er is een probleem opgelost waarbij je vast zou komen te zitten in een landmassa als je een turbosprong zou uitvoeren vanuit een specifieke locatie in de Hamerhaaihaven.

Aanpassingen aan toernooigevecht

  • Er is een probleem opgelost voor het updaten van de hoogste toernooikracht van een team. Als door een slechte netwerkverbinding of andere redenen de hoogste toernooikracht niet bijgewerkt kon worden, zou deze pas zichtbaar worden na een nieuwe update van de hoogste toernooikracht.

Overige aanpassingen

  • Er is een probleem opgelost waarbij in bepaalde locaties de wapentestdoelen geen schade ontvingen van een Inktstormwapen.

Aanvullende informatie

Met versie 2.1.1 kun je niet langer potjes te spelen met spelers die een eerdere versie gebruiken.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar GEHEUGENBEHEER te kiezen.

Gerelateerde categorieën