• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 27 juli 2017

  Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen om de spelervaring te verbeteren. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is v1.1.2.

  Inhoud van de update

  • Het gebeurde wel eens dat spelers uitrusting uit de Tentashop ontvingen met onbedoelde combinaties van eigenschappen. De combinaties van eigenschappen voor dit type uitrusting is veranderd om overeen te komen met de uitrusting die je kunt kopen in de winkels op het Inkopolisplein.
  • De update lost een probleem op waardoor informatie over ranglijsten niet correct werd weergegeven voor toernooigevechten.
  • De update heeft het aantal punten aangepast die je nodig hebt om de speciale meter voor de volgende wapens te vullen:

  Wapen Voor ⇒ Na
  Dubbelknallers 180⇒170
  Heldenknallers (replica) 180⇒170
  Enperry Dubbelknallers 180⇒170
  Tentatek Superspetter 190⇒210
  N-ZAP '85 180⇒200
  .96 Kaliter 180⇒210
  Morser 180⇒190
  Heldenmorser (replica) 180⇒190
  Triomorser 180⇒210
  Mini-Spetling 180⇒190

  Aanvullende informatie

  Met versie 1.1.2 kun je niet langer via een draadloze netwerkverbinding verbinding maken om potjes te spelen met spelers die versie 1.1.1 of ouder hebben.

  Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar Geheugenbeheer te kiezen.

  Gerelateerde categorieën