Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 27 juli 2018

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen in Splatoon 2. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 3.2.1.

Inhoud van de update

Aanpassingen aan het profgevecht

  • Probleem opgelost waarbij bommen die met bepaalde Bomkanonnen werden afgevuurd geen schade toebrachten als ze direct een bubbel van de Bellenblazer raakten.
  • Probleem opgelost waarbij een schot van een Bazookarper dat een bubbel van de Bellenblazer raakte slechts een fractie van de bedoelde schade toebracht.
  • Probleem opgelost waarbij Spetterraketten die je afvuurde richting de Bazookarper-barrière deze barrière niet raakten ondanks dat je hierop richtte.

Aanpassingen aan Salmon Run

  • Probleem opgelost waarbij, als er veel Zammels aanwezig zijn, het maximale aantal gouden eieren in het level omlaag gaat en er geen nieuwe gouden eieren verschijnen.

Aanvullende informatie

Als je update 3.2.1 hebt geïnstalleerd, kun je geen match aanmaken in de Flipper met spelers die nog een oudere versie hebben.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar GEHEUGENBEHEER te kiezen.

Gerelateerde categorieën