Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 9 augustus 2018

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen in Splatoon 2. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 3.2.2.

Inhoud van de update

Aanpassingen aan multiplayer

  • Probleem opgelost waarbij een speler plotseling onzichtbaar kon worden en naar het midden van het level terugkeerde als hij een supersprong of Inktjet gebruikt had.

Aanvullende informatie

Als je update 3.2.2 hebt geïnstalleerd, kun je geen match aanmaken in de Flipper met spelers die nog een oudere versie hebben.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar GEHEUGENBEHEER te kiezen.

Gerelateerde categorieën