• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 1 februari 2018

  Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 1.5.0.

  Inhoud van de update

  • In het menu met de taalinstellingen op de Nintendo Switch kun je nu Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd) en Koreaans kiezen om de tekst in de gekozen taal weer te geven.
   • Er zijn geen voice-overs beschikbaar voor de hierboven genoemde talen. Als je in de opties ZELFDE ALS SYSTEEMTAAL kiest, wordt de Japanse voice-over ingeschakeld.
  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

  Aanvullende informatie

  Het downloaden van updates heeft geen gevolgen voor je opgeslagen gegevens.

  Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar Geheugenbeheer te kiezen.

  Gerelateerde categorieën