Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 25 mei 2018

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen in Xenoblade Chronicles 2. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 1.4.1.

Inhoud van de update

Opgeloste problemen

  • Er is een probleem opgelost waarbij de game vastliep tijdens het gebruik van bepaalde Specials (Niveau 4).
  • Er is een probleem opgelost waarbij het mogelijk was om Affinity Rewards opnieuw te ontvangen door opnieuw een band te vormen met Rare Blades.
  • Er is een probleem opgelost waarbij Blades hun rusthandelingen niet vertoonden als je in het veld van Blade wisselde.

Aanpassingen en nieuwe functies

  • Er is een nieuwe functie toegevoegd waardoor spelers het derde pakket met missies die gelinkt zijn aan de uitbreidingspas kunnen ontvangen.

Aanvullende informatie

Het downloaden van updates heeft geen gevolgen voor je opgeslagen gegevens.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar Geheugenbeheer te kiezen.

Gerelateerde categorieën