Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Geschiedenis van Nintendo Switch-systeemupdates en -wijzigingen

Informatie:

Nintendo streeft er voortdurend naar om de functionaliteit van haar systemen en services te verbeteren om de gemakkelijkste, meest gebruiksvriendelijke ervaring mogelijk te maken. Als onderdeel van dit proces maken we het mogelijk om Nintendo Switch systeemupdates te downloaden via het internet.

Laatste versie: 12.0.0 (Uitgegeven op 6 april 2021)

De systeemupdate uitvoeren:

Het Nintendo Switch systeem zal meestal automatisch de meest recente systeemupdate downloaden wanneer het systeem is verbonden met het internet. Je kunt je huidige menuversie controleren en handmatig de update uitvoeren via het menu Systeeminstellingen. hac-screenshot-systemsettings-system_update.jpg

Belangrijk:

Als je de systeemupdate niet kunt uitvoeren, start dan je systeem opnieuw op en probeer het nogmaals.

Updategeschiedenis

Versie 12.0.0 (Uitgegeven op 6 april 2021)

We hebben het probleem met de opslagcloudback-upfunctie opgelost, waarbij het automatisch maken van back-ups van opgeslagen gegevens in zeldzame gevallen werd onderbroken als gevolg van een communicatiefout tijdens het maken van opslagcloudback-ups.

  • Als je wilt controleren of de fout zich voordoet, of wilt weten wat je kunt doen als de fout al is opgetreden, komt deze informatie je misschien van pas.

Gerelateerde categorieën