• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Veelgestelde vragen over de Joy-Con-AA-batterijbooster

    Welke soort batterijen worden ondersteund?

    Iedere Joy-Con-AA-batterijbooster (links en rechts) gebruikt twee AA-alkaline- of NiMH-batterijen. Lees en volg altijd de handleidingen voor de batterijen.

    Hoelang gaan de AA-batterijen mee?

    Hoever de Joy-Con-batterij is opgeladen kan verschillen en is afhankelijk van de gebruikte AA-batterijen. Ter referentie: de alkalinebatterijen die inbegrepen zijn (en aangeraden worden) met de AA-batterijbooster, kunnen de Joy-Con-controller ongeveer één keer volledig opladen.

    Kan ik de AA-batterijen erin laten als ze niet worden gebruikt?

    Ja, maar houd er rekening mee dat de batterijen nog steeds stroom leveren aan de Joy-Con als ze in de AA-batterijbooster blijven zitten, zelfs als deze volledig is opgeladen. Verwijder de batterijen als ze niet worden gebruikt om te voorkomen dat ze leeglopen.

    Blijft het oplaadlampje altijd branden?

    Het oplaadlampje van de AA-batterijbooster brandt als de Joy-Con wordt opgeladen. Het lampje gaat uit in de volgende situaties:

    • Als de Joy-Con volledig is opgeladen en geen stroom meer ontvangt. Er wordt nog steeds stroom geleverd aan de Joy-Con, maar het oplaadlampje zal niet branden.
    • Als de batterijen in de AA-batterijbooster leeg zijn.
    • Als de Joy-Con of de batterijen niet goed zijn bevestigd aan/ingevoerd in de AA-batterijbooster.

    Kan ik de Joy-Con-controllers afwisselend gebruiken met beide AA-batterijboosters?

    Nee. Er zijn een linker- en een rechter-AA-batterijbooster, met unieke specificaties voor respectievelijk de Joy-Con (L) en Joy-Con (R).

    Hoe weet ik welke Joy-Con ik moet bevestigen aan welke AA-batterijbooster?

    Iedere AA-batterijbooster heeft een pictogram dat aangeeft aan welke Joy-Con hij bevestigd kan worden (links of rechts).