• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Waarom moet ik een nieuw wachtwoord instellen?

    De informatie in dit artikel kan je helpen als je een e-mail hebt ontvangen waarin staat dat het wachtwoord van je Nintendo-account uit voorzorg is gereset.

    Belangrijk: e-mails over Nintendo-accounts worden altijd verstuurd vanaf het adres no-reply@accounts.nintendo.com. Voeg dit e-mailadres toe aan je adresboek en lijst van veilige afzenders, als je dat nog niet had gedaan, om te zorgen dat je de toepasselijke e-mails ontvangt.

    Informatie

    Nintendo kan uit voorzorg het wachtwoord van een Nintendo-account resetten, als we verdachte pogingen zien om op de Nintendo-account in te loggen. Als dit met jouw Nintendo-account het geval is, sturen we je een e-mail waarin we je dit meedelen en waarin we je vragen om een nieuw wachtwoord in te stellen.

    Zolang je nog geen nieuw wachtwoord hebt ingesteld, heb je geen toegang tot je Nintendo-account.

    Wat je kunt doen

    1. Kies een nieuw wachtwoord voor je Nintendo-account.
      • Je kunt ook een nieuw wachtwoord kiezen op de pagina die wordt genoemd in de e-mail die je hebt ontvangen.
      • We raden je aan om een veilig Nintendo-account-wachtwoord te gebruiken dat niet voor andere accounts of diensten wordt gebruikt.
    2. Als je vermoedt dat een ongeautoriseerde gebruiker toegang heeft gekregen tot je Nintendo-account, volg dan de herstelprocedure voor Nintendo-accounts.