• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Wat is My Nintendo?

    Informatie:

    My Nintendo is een beloningenprogramma voor Nintendo-accounts waarmee je je Nintendo-ervaringen kunt verbinden via meerdere toegangspunten, van game-apparaten tot computers en smart devices.

    Leden van My Nintendo kunnen punten verdienen door missies te voltooien, apps op smart devices te spelen, digitale games te kopen voor Nintendo Switch, Wii U of Nintendo 3DS, of door fysieke games te registreren op een Nintendo Switch systeem. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor My Nintendo-beloningen zoals digitale content en kortingen.

    Je kunt ook My Nintendo Gouden punten gebruiken als betaling bij aankopen van in aanmerking komende games en DLC in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch en op https://my.nintendo.com/ (daar waar beschikbaar).

    Hoe het werkt:

    1. Ga naar https://my.nintendo.com en meld ja aan bij My Nintendo (je kunt een bestaand Nintendo-account gebruiken, of een nieuwe aanmaken).
    2. Voltooi My Nintendomissies om My Nintendo Gouden of Platina punten te verdienen. (Klik hier voor een lijst met actieve missies.)
    3. Verzilver je My Nintendo-punten voor My Nintendo-beloningen, zoals downloadbare software, kortingen en exclusieve content voor smart device apps.

    Kernpunten:

    • My Nintendo is toegankelijk voor iedereen met een Nintendo-account.
    • Om My Nintendo te gebruiken, ga je naar https://my.nintendo.com en volg je de instructies op het scherm om in te loggen op je Nintendo-account, of een account aan te maken. Klik hier voor hulp bij dit proces.
    • Zorg ervoor dat je je Nintendo Netwerk-ID (NNID) koppelt, als je deze hebt. Zodra je NNID is gekoppeld, kun je Gouden punten verdienen voor alle in aanmerking komende aankopen voor de Nintendo 3DS en Wii U. Uitleg