• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Zo deactiveer je verificatie in twee stappen voor een Nintendo-account

    In dit artikel wordt uitgelegd hoe je verificatie in twee stappen met behulp van Google Authenticator deactiveert voor een Nintendo-account.

    Belangrijk

    • Verificatie in twee stappen voegt een extra beveiligingslaag toe die kan helpen om ongeoorloofde toegang tot je Nintendo-account te voorkomen.
    • Het is niet mogelijk om verificatie in twee stappen te deactiveren als je je wachtwoord bent vergeten en je geen toegang hebt tot de code in de Google Authenticator-app of je back-upcodes.

    Voltooi de volgende stappen

    1. Ga naar de Nintendo-accountwebsite en meld je aan met je Nintendo-account.
    2. Kies INLOG- EN BEVEILIGINGSINSTELLINGEN, scrol naar de sectie VERIFICATIE IN TWEE STAPPEN en kies BEWERKEN.
    3. Kies DEACTIVEREN.
    4. Je wordt mogelijk gevraagd om je identiteit te bevestigen door je wachtwoord opnieuw in te voeren, opnieuw te authenticeren met een toegangssleutel en/of door je e-mailadres te verifiëren.
    5. Wellicht heb je een extra code nodig om de tweestapsverificatie te voltooien. Open de Google Authenticator-app op je smartphone of tablet, voer de code in die wordt weergegeven en kies INVOEREN.
      • Als je momenteel geen toegang hebt tot de app, kies dan JE IDENTITEIT BEVESTIGEN VIA EEN ANDERE METHODE en gebruik een van de back-upcodes die verstrekt werden toen de tweestapsverificatie in eerste instantie werd ingesteld. (Als het goed is, heb je deze op een veilig plaats opgeslagen.)
    6. Lees de informatie over het deactiveren van verificatie in twee stappen en kies DEACTIVEREN als je zeker weet dat je dit wilt doen.
    7. Klik op OKÉ om terug te keren naar de pagina Inlog- en beveiligingsinstellingen.