Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Zo kun je je downloadversies van games / Nintendo-accounts overdragen tussen Nintendo Switch-systemen

Omschrijving:

Uitleg over hoe je gekochte downloadversies van games, Nintendo-accounts en/of opgeslagen gegevens overdraagt tussen verschillende Nintendo Switch-systemen.

Belangrijk:

Volg deze stappen:

Heb je zowel het oorspronkelijke als het nieuwe Nintendo Switch-systeem?


  • Kies in de systeeminstellingen van het oorspronkelijke systeem de optie GEBRUIKER OVERDRAGEN voor elke account die je wilt overdragen.
    • Je kunt ook de optie OPGESLAGEN GEGEVENS OVERDRAGEN kiezen als je de opgeslagen gegevens van een losse game naar een ander systeem wilt overdragen.
    • Gebruik deze optie om de opgeslagen gegevens van games te kunnen bewaren, inclusief de opgeslagen gegevens van games die de opslagcloud niet ondersteunen.
    • Wanneer je dit proces hebt voltooid, worden de gekoppelde Nintendo-account, gebruikersaccount en opgeslagen gegevens overgedragen naar het nieuwe systeem en verwijderd van het oorspronkelijke systeem.
  • Als je geen toegang hebt tot het oorspronkelijke systeem, kun je toch je Nintendo-account en downloadversies van games overdragen naar een ander Nintendo Switch-systeem en dat systeem het hoofdsysteem maken van je account. Volg deze stappen om dat te doen.
    • Opgeslagen gegevens van games die geback-upt zijn via de opslagcloudback-up van Nintendo Switch Online, kunnen opnieuw worden gedownload naar het tweede systeem als je lidmaatschap nog steeds actief is.