• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Wii U GamePad

  De Wii U GamePad is een nieuwe controller, speciaal voor de Wii U. De controller beschikt over een groot touchscreen en ongekende mogelijkheden, of je nu mét of zonder televisie speelt!

  Als je de Wii U gebruikt met een televisie, doet de Wii U GamePad dienst als een tweede venster op de spelwereld, met een nieuw perspectief op de actie of informatie die je in één oogopslag kunt raadplegen. Ondersteunde games kunnen ook alleen op de Wii U GamePad worden gespeeld, zonder gebruik van een televisie.

  CI16_ParentsSection_Hardware_WiiU_WiiUGamepad_01.png

  De Wii U GamePad biedt verscheidene besturingsmogelijkheden, waaronder sticks, knoppen en bewegingsgevoelige besturing. Games maken op verschillende manieren gebruik van deze besturingsmogelijkheden. Zo worden sommige titels alleen met de knoppen bestuurd, terwijl andere gebruikmaken van het touchscreen of de bewegingssensoren. Bovendien is de controller voorzien van een microfoon en camera.

  CI16_ParentsSection_Hardware_WiiU_WiiUGamepad_02.png

  De Wii U GamePad ondersteunt in bepaalde titels tevens 'near-field communication' (NFC). Met deze technologie, die is ingebouwd in de Wii U GamePad, kunnen gegevens worden gelezen van of geschreven naar bepaalde voorwerpen, zoals amiibo, een serie speciale Nintendo-figuurtjes. Klik hier voor meer informatie over amiibo.

  CI16_ParentsSection_Hardware_WiiU_Amiibo.png

  Gerelateerde categorieën