• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Hoe zorgt Nintendo voor de veiligheid van je kind?

    Veiligheid is uiterst belangrijk voor Nintendo. We proberen altijd een speelomgeving te creëren die veilig is en door iedereen gebruikt kan worden. We zijn constant op zoek naar manieren om onze producten op dit vlak te verbeteren.

    Elk van de Nintendo-hardwaresystemen beschikt over unieke functies waar ouders van op de hoogte dienen te zijn. Sommige van deze functies kunnen door ouders worden gebruikt om de veiligheid van kun kind tijdens het spelen te verhogen, en een beeld te krijgen van de activiteiten van hun kind.

    Op onze systemen kunnen ouders bijvoorbeeld controleren hoe hun kind het systeem gebruikt, door een overzicht van hun speeltijd te bekijken. Daarnaast bieden we speciale functies voor het ouderlijk toezicht op systeemniveau, zodat ouders kunnen bepalen wat hun kinderen met het systeem kunnen doen.

    Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch is een gratis app voor smartphones en tablets die je aan de Nintendo Switch kunt koppelen. Daarmee kun je gemakkelijk zien wat voor games je kinderen spelen en hoelang.

    Met de app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' voor smartphones en tablets kun je een tijdslimiet instellen om te bepalen hoelang je kind mag spelen.

    De app heeft zelfs een functie waarmee je kunt zien welke games je kind heeft gespeeld en hoelang.

    Op basis van de leeftijd van je kind kun je de toegang tot bepaalde games beperken.

    De verschillende Nintendo 3DS-systemen houden per dag, per week, per maand en per jaar een overzicht bij van alle activiteiten waarvoor ze zijn gebruikt. Bovendien wordt van elke game of toepassing bijgehouden hoelang deze is gebruikt. Zo kun je direct zien hoelang je kind een bepaalde game heeft gespeeld. Je vindt deze informatie in de toepassing Dagboek.

    De Wii U houdt per dag en per maand een overzicht bij van alle activiteiten waarvoor het systeem is gebruikt. Bovendien wordt van elke game of toepassing bijgehouden hoelang deze is gebruikt. Je vindt deze informatie in de toepassing Dagboek.

    Ga naar 'Hardware' voor meer informatie over Nintendo-systemen en hun functies.

    Met het ouderlijk toezicht kun je de toegang tot verschillende functies van het Nintendo-systeem van je kind beperken, zoals communicatie met andere spelers, online content en aankopen in de Nintendo eShop.