Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Wat kan ik doen als ik mijn pincode voor Ouderlijk toezicht vergeet?

Als je je pincode bent vergeten, kun je die opnieuw instellen door de volgende stappen te doorlopen.

  1. Open de systeeminstellingen vanuit het Nintendo DSi (XL)-menu.
  2. Kies PARENTAL CONTROLS (ouderlijk toezicht) en raak in het invoerscherm voor de pincode I FORGOT (pincode vergeten) aan.
  3. Je wordt verzocht om de geheime vraag te beantwoorden. Zodra je deze goed hebt beantwoord, krijg je toegang tot het beginscherm voor het ouderlijk toezicht. Je kunt hier je pincode resetten door PIN & SECRET QUESTION (pincode en geheime vraag) te kiezen en de instructies op het scherm te volgen. Je zult de geheime vraag en het bijbehorende antwoord opnieuw moeten instellen.

Als je het antwoord op de geheime vraag bent vergeten, kun je contact opnemen met de klantenservice om een ontgrendelcode te ontvangen.

  1. Open de systeeminstellingen vanuit het Nintendo DSi (XL)-menu.
  2. Kies PARENTAL CONTROLS en raak in het invoerscherm voor de pincode I FORGOT aan.
  3. Als je wordt gevraagd om de geheime vraag te beantwoorden, kies je I FORGOT. Er wordt een scherm getoond met een informatienummer. Schrijf dit informatienummer op. Neem vervolgens contact op met de klantenservice en geef ze het informatienummer om de ontgrendelcode te ontvangen.
  4. Als je de ontgrendelcode hebt ontvangen, kies je OK. In het volgende scherm kun je de ontgrendelcode invoeren, waarna je opnieuw toegang krijgt tot het ouderlijk toezicht op het Nintendo DSi (XL)-systeem.