Klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Betalingsmogelijkheden bij het kopen van downloadgames op de officiële website van Nintendo

Als je downloadgames koopt in de Nintendo eShop via de officiële Nintendo-website, dan kun je dezelfde betalingsmogelijkheden gebruiken als in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, de Nintendo 3DS en de Wii U:

  • Je kunt betalen met het tegoed dat je al hebt en dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Let op: bij de eerste aankoop die je na 1 maart doet, wordt je gevraagd of je het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID, wilt samenvoegen met het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Nadat je dit hebt gedaan, kun je dit gezamenlijke tegoed gebruiken op elk systeem dat aan je Nintendo-account is gekoppeld.
  • Als het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, niet hoog genoeg is, kun je je tegoed aanvullen met een creditcard of een Nintendo eShop Card. Nintendo eShop Cards zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels in heel Europa.

Ouders kunnen het gebruik van Nintendo-accounts en Nintendo Network ID's voor het doen van aankopen, beperken met het ouderlijk toezicht. Kom hier meer te weten over het ouderlijk toezicht.

CI7_OffDevive_AddFunds_Euro_nl.jpg