• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Het klantenservice-gedeelte gebruiken

    Op de officiële Nintendo-website kun je verschillende methoden gebruiken om het antwoord te vinden op elke vraag die je hebt.

    De zoekfunctie gebruiken

    De zoekfunctie is de snelste manier om erachter te komen of de Nintendo-website je kan helpen je vragen te beantwoorden. Selecteer het vergrootglas bovenaan elke pagina, voer een zoekwoord of zin in en druk op ENTER of ZOEKEN. Op de pagina met zoekresultaten kun je de zoekresultaten filteren op "alleen Service en info". Je kunt de zoekopdracht ook beperken per spelsysteem en/of categorie.

    De navigatie op de website gebruiken

    Je kunt het gedeelte Klantenservice rechtstreeks openen vanaf de startpagina van de officiële Nintendo-website. Je kunt direct een van de specifieke secties selecteren of de overzichtspagina van de klantenservice openen. Bovendien is het vanaf deze pagina ook mogelijk om een zoekopdracht uit te voeren binnen de klantenservice.

    De speciale secties gebruiken

    Op de overzichtspagina van elke sectie kun je zoeken naar alle klantenservicepagina's die aan het geselecteerde spelsysteem zijn gewijd. Je vindt daar ook de populairste klantenservicepagina's voor dat spelsysteem, evenals de populairste categorieën, bijvoorbeeld: "Online verbindingen" of "Ouderlijk toezicht". Als je deze categorieën opent, word je naar een lijst doorgestuurd met alle klantenservicepagina's voor het systeem dat met deze categorie overeenkomt. Indien relevant vind je ook instructievideo's voor het systeem en/of meer informatie over reparaties, netwerkstatus, ondersteuning voor games en hoe je contact kunt opnemen met Nintendo..

    De individuele klantenservicepagina's gebruiken

    Elke individuele pagina bevat informatie over een specifiek onderwerp. Als de informatie niet nuttig is, zijn er verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van het onderwerp. Er zal een lijst met gerelateerde pagina's onderaan staan en er kunnen ook een of meer gerelateerde categorieën worden vermeld. Als je een van deze categorieën selecteert, word je naar een lijst doorgestuurd met alle klantenservicepagina's voor de overeenkomstige systemen die bij deze categorie horen. Onder deze lijsten kun je zoeken tussen de klantenservicepagina's voor het/de overeenkomstige systeem/systemen. Als je helemaal opnieuw wilt beginnen, heb je de mogelijkheid om de overzichtspagina, of de pagina gewijd aan een van de spelsystemen, te bezoeken via de links bovenaan of via de navigatie op de website. Als je ondanks alle pogingen geen antwoord op je vraag vindt, kun je deze aan ons stellen via onze contactpagina.