• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    De zoekfunctionaliteit gebruiken

    Rechtsboven op iedere pagina kun je de Nintendo-website op bepaalde inhoud doorzoeken. Typ simpelweg het gewenste sleutelwoord of sleutelzin in, en kies voor het zoekpictogram of druk op Enter.

    CI7_Search_SearchResults_nl.png

    De zoekpagina biedt tal van mogelijkheden om je zoekopdracht te verfijnen. Bij een standaard zoekopdracht wordt de volledige website doorzocht op resultaten. Rechts boven de zoekresultaten kun je de resultaten filteren door alleen een specifiek onderdeel van de website te kiezen. Als je een specifiek onderdeel kiest, verschijnen er bovendien extra filteropties die alleen van toepassing zijn op dat website-onderdeel. Als je de resultaten rangschikt op relevantie, verschijnen de pagina's met titels die het meest overeenkomen met je zoekzin bovenaan. Als je ze rangschikt op naam, verschijnen de zoekresultaten op alfabetische volgorde en als je ze rangschikt op datum, wordt gekeken naar de lanceerdata van spellen en de publicatiedata van nieuwsartikelen.

    CI7_Search_SearchFilter_nl.png

    Als je bijvoorbeeld voor "Games" kiest, kun je de resultaten verder filteren op systeem, genre, serie of taal. Als je te veel filters hebt ingesteld en er helemaal geen resultaten verschijnen, kun je simpelweg een paar vakjes wegvinken of je selectie volledig opheffen door de betreffende knop te gebruiken.