• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Sommige onderdelen van de website werken niet naar behoren. Wat kan ik doen?

  Er zijn verschillende dingen die je kunt doen als bepaalde onderdelen van de website niet naar behoren werken.

  1. Zorg dat de internetbrowser die je gebruikt up-to-date is. Dit garandeert niet alleen dat de meeste websites naar behoren werken, maar ook dat de nieuwste veiligheidsmaatregelen van de browser aanwezig zijn. Om de meest recente versie van je internetbrowser te downloaden, bezoek je de website van de ontwikkelaar van de browser. Je kunt doorgaans zien welke browserversie je gebruikt, door boven in het scherm op het 'Help'-menu te klikken en het menu-onderdeel te kiezen dat meer informatie over de browser verschaft.

  2. Zorg dat Javascript is ingeschakeld in je browser. Bij de meeste browsers is Javascript standaard al ingeschakeld, maar raadpleeg de ondersteuning van je browser om te achterhalen hoe je deze functie kunt activeren. Voor sommige onderdelen van de website is het handig om over de meest recente versie van Flash te beschikken. Bezoek de officiële Flash-website om de laatste versie van Flash te downloaden.

  3. Is je browser up-to-date, maar ervaar je nog steeds problemen met bepaalde onderdelen van de website? Dan kan het zijn dat deze onderdelen nog niet voltooid zijn. Omdat de website onlangs volledig opnieuw is opgebouwd, is het mogelijk dat er zich enige tijd problemen voordoen met bepaalde functies. Je kunt erop vertrouwen dat we ons best doen deze problemen op te lossen.