Hoe werkt het overdrachtproces?

Van toepassing op: Wii U


Hoewel het systeemoverdrachtsproces zelf erg eenvoudig is, zijn er enkele belangrijke details waar je op moet letten.

De tijd die het duurt om inhoud over te dragen van een Wii-systeem naar een Wii U-systeem, hangt af van de hoeveelheid gegevens die overgezet worden. Zet het Wii U-systeem tijdens het overdrachtsproces niet uit en verwijder de SD-kaart niet, tenzij daartoe opdracht wordt gegeven.

Overgezette inhoud wordt tijdens het overdrachtsproces van het Wii-systeem verwijderd en kan niet terug naar het Wii-systeem worden overgedragen als het proces is afgerond. Overgezette software kan niet opnieuw worden gedownload op het Wii-systeem.

Het is niet mogelijk om te specificeren welke gegevens overgedragen moeten worden.

Als het Wii U-systeem inhoud bevat die ook aanwezig is op het Wii-systeem, wordt de inhoud op het Wii U-systeem verwijderd en vervangen door de inhoud op de Wii.

Het is mogelijk om de inhoud van meerdere Wii-systemen over te dragen naar één Wii U-systeem. Voor elke Wii moet een aparte systeemoverdracht worden uitgevoerd. Let daarbij op de bovenstaande informatie.

Als er Wii Points aanwezig zijn op zowel het Wii-systeem als het Wii U-systeem, worden deze twee accounts samengevoegd. Een systeemoverdracht is niet mogelijk als de totale balans van het account groter zou zijn dan 10.000 Wii Points.


Meer over: Accountoverdracht