• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Hoe werkt het overdrachtproces?

    Hoewel het systeemoverdrachtsproces zelf erg eenvoudig is, zijn er enkele belangrijke details waar je op moet letten.

    De tijd die het duurt om inhoud over te dragen van een Wii-systeem naar een Wii U-systeem, hangt af van de hoeveelheid gegevens die overgezet worden. Zet het Wii U-systeem tijdens het overdrachtsproces niet uit en verwijder de SD-kaart niet, tenzij daartoe opdracht wordt gegeven.

    Overgezette inhoud wordt tijdens het overdrachtsproces van het Wii-systeem verwijderd en kan niet terug naar het Wii-systeem worden overgedragen als het proces is afgerond. Overgezette software kan niet opnieuw worden gedownload op het Wii-systeem.

    Het is niet mogelijk om te specificeren welke gegevens overgedragen moeten worden.

    Als het Wii U-systeem inhoud bevat die ook aanwezig is op het Wii-systeem, wordt de inhoud op het Wii U-systeem verwijderd en vervangen door de inhoud op de Wii.

    Het is mogelijk om de inhoud van meerdere Wii-systemen over te dragen naar één Wii U-systeem. Voor elke Wii moet een aparte systeemoverdracht worden uitgevoerd. Let daarbij op de bovenstaande informatie.

    Als er Wii Points aanwezig zijn op zowel het Wii-systeem als het Wii U-systeem, worden deze twee accounts samengevoegd. Een systeemoverdracht is niet mogelijk als de totale balans van het account groter zou zijn dan 10.000 Wii Points.