• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 2 mei 2017

  Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen om de spelervaring te verbeteren. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Wii U-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is v1.2.0.

  CI_WiiU_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild_Patch120_nlNL.jpeg

  Inhoud van de update

  • Deze update geeft spelers de mogelijkheid om de game te spelen met voice-overs in negen verschillende talen. Beschikbare talen: Engels, Japans, Frans (Frankrijk), Frans (Canada), Duits, Spaans (Spanje), Spaans (Latijns-Amerika), Italiaans en Russisch.

   Opmerking: om deze functie te gebruiken moet je speciale software downloaden in de Nintendo eShop. Dat kun je doen via het Nintendo eShop-pictogram dat verschijnt wanneer je de taal instelt in het menu.
  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

  Aanvullende informatie

  Het downloaden van updates heeft geen gevolgen voor je opgeslagen gegevens.

  Let op: je hebt 88 MB vrije ruimte nodig om deze software-update uit te voeren. Afhankelijk van het Wii U-hardwarepakket dat je bezit en je gebruik ervan, heb je mogelijk een extra opslagapparaat nodig. Ga naar Gegevens opslaan voor meer informatie over extra opslagapparaten.