• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 30 juni 2017

  Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen om de spelervaring te verbeteren. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Wii U-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is v1.3.0.

  CI_WiiU_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild_Patch130_nlNL.jpg

  Inhoud van de update

  • De update maakt het mogelijk om DLC-pakket 1 (De Meesterproeven) te gebruiken in The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
  • Opmerking: als je de uitbreidingspas hebt gekocht, moet je deze mogelijk bijwerken in de Nintendo eShop voordat je deze content kunt gebruiken.
  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

  Aanvullende informatie

  Het downloaden van updates heeft geen gevolgen voor je opgeslagen gegevens.

  Let op: je hebt ten minste 403 MB vrije ruimte nodig om deze software-update uit te voeren. Afhankelijk van het Wii U-hardwarepakket dat je bezit en je gebruik ervan, heb je mogelijk een extra opslagapparaat nodig. Ga naar Gegevens opslaan voor meer informatie over extra opslagapparaten.

  Voor de diskversie van deze Wii U-game heb je ongeveer 3 GB vrije ruimte nodig in het systeemgeheugen van je Wii U of op een compatibele externe harde schijf. Ga naar 'Service en info' voor meer informatie over gegevensopslag op de Wii U.