Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 13 maart 2014

Er is nu een software-update beschikbaar met nieuwe functies en aanpassingen, voor een nog betere ervaring. Start de software op terwijl je Wii U-systeem is verbonden met het internet, om de software bij te werken. De softwareversie na deze update is 1.2.0, zoals je kunt zien in de afbeeldingen hieronder.

Inhoud van de update

  • De update biedt de nieuwe functie 'Transfer on Launch'. Daarmee kunnen gebruikers met een geregistreerde Fit Meter onmiddellijk nadat de software is opgestart, Fit Meter-gegevens overdragen. Zodra de overdracht is voltooid, hebben gebruikers direct toegang tot hun gegevens.
    Deze functie kun je in- of uitschakelen onder PRIVACY in de gebruikersinstellingen.
  • Na de update kun je vanuit het HOME-menu schermafbeeldingen met je Fit Meter-gegevens op Miiverse posten.
  • In het FitPiggy-scherm wordt een overzicht weergegeven van de overgedragen kilocalorieën, dat verschijnt nadat de Fit Meter-gegevens zijn overgedragen.
  • De update lost een probleem op waardoor er extra stappen werden geteld in de Walking Challenge, als de datum in de software was aangepast vlak voor of vlak nadat er Fit Meter-gegevens waren overgedragen.

Deze software-update bevat ook de inhoud van een vorige update:

  • De update herstelt een fout waarvan sommige gebruikers last hadden als ze gegevens overdroegen vanuit Wii Fit of Wii Fit Plus.
  • De update lost een probleem op waardoor Fit Meter-gegevens fout werden weergegeven in Wii Fit U, als de gegevens onder bepaalde omstandigheden waren overgedragen.

Aanvullende informatie

Ook bij software die gekocht is na release van de update (23-10-2013) zul je de laatste update moeten downloaden en installeren op de hierboven beschreven manier.

Het downloaden van updates zal geen effect hebben op je bewaarde spelgegevens.

Wii Fit U Quick Check is downloadbare software waarmee je de Body Test kunt uitvoeren, zelfs als de Wii Fit U-disk niet is ingevoerd in het Wii U-systeem. Omdat je de proefversie van Wii Fit U en de betaalde, downloadbare versie van Wii Fit U zonder disk kunt gebruiken, heb je Wii Fit U Quick Check voor deze versies niet nodig.