• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Meer dan twee accessoires tegelijkertijd op een Wii aansluiten

    De Wii heeft 2 USB-poorten. Als je 3 of meer accessoires, zoals de LAN-adapter voor Wii, een USB-toetsenbord, het Wii Speak-accessoire of andere apparaten tegelijkertijd aan wilt sluiten, gebruik dan een USB-hub die je gewoon in de winkel kunt kopen.

    Er zijn twee soorten USB-hubs: USB-hubs die hun stroom via de USB-poort zelf krijgen en USB-hubs die op het lichtnet moeten worden aangesloten met een voeding. Je kunt beide soorten gebruiken voor de Wii. Let wel op dat als je het eerste soort gebuikt, het zou kunnen gebeuren dat meerdere accessoires met USB-aansluiting tegelijkertijd niet goed functioneren.

    De LAN Adapter voor Wii moet in ieder geval direct op de USB-poort van de Wii aangesloten worden, of op een USB-hub die op het lichtnet moet worden aangesloten. Het is niet mogelijk dit accessoire te gebruiken als het aangesloten is op een USB-hub die stroom krijgt via een USB-poort.

    Houd dit vergelijkende overzicht bij de hand bij het gebruik van beide typen USB-hubs.

      USB-hub zonder lichtnet-adapter USB-hub met lichtnet-adapter
    Stroom via voeding Nee Ja
    Stroom via de Wii Ja Nee
    Functioneren meerdere accessoires goed als ze aangesloten zijn via de USB-hub? Waarschijnlijk Ja

    * Nintendo heeft geen licenties uitgegeven voor in de winkel verkrijgbare USB-hubs, die in combinatie met de Wii-console gebruikt kunnen worden. Dienovereenkomstig kan Nintendo niet garanderen dat alle USB-hubs compatibel zijn met de Wii. Echter, Nintendo kan, zonder een specifieke aanbeveling te doen, bevestigen dat zij de "Premium 4-Port USB hub" getest heeft en deze goed lijkt te werken.

     

         Wii_Internet_bus_powered_NL.png

         Wii_Internet_self_powered_NL.png