Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Introductie

Dit gedeelte is in het leven geroepen om de specifieke vragen te behandelen, die ouders mogelijk hebben. In dit gedeelte vind je gedetailleerde informatie over:

Belangrijke privacy-informatie met betrekking tot het Wii-systeem
Met het Wii-systeem kun je meedoen aan allerlei spellen en activiteiten. Enkele daarvan zijn online. Lees de aanbevelingen hieronder om de privacy van je gezin te beschermen.

Ouderlijk toezicht
Hier wordt uitgelegd, hoe je kunt bepalen welke Wii-inhoud voor je kind toegankelijk is.

Reparatie en terugbrengen naar de winkel
In dat gedeelte hieronder wordt uitgelegd waarom je het Wii-systeem niet terug dient te brengen naar de winkel. Ook wordt hier informatie verschaft over het oplossen van problemen en reparatiemogelijkheden voor je Wii-systeem.

Veiligheidsmaatregelen
Hoewel het spelen van videogames over het algemeen een veilige en leuke activiteit is, bestaat er een aantal voorzorgsmaatregelen die ouders in acht dienen te nemen. Hieronder worden veiligheidsmaatregelen genoemd die van toepassing zijn op de Wii.

Wii-gebruikersovereenkomst en privacyverklaring
Klik hier als je meer wilt weten over het gebruik van de Wii-winkeldienst of de licentieovereenkomst voor gebruikers wilt doorlezen.

Als je op enig moment het idee hebt dat je vragen niet beantwoord zijn, neem dan contact met ons op. Ga naar de contactpagina voor de juiste contactgegeven.