• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Reparatie en terugbrengen naar de winkel

  Indien er een probleem optreedt met het Wii-systeem, raden we NIET aan om het terug te brengen naar de winkel, om de volgende redenen:

  Er zijn twee soorten gegevens die nauw verbonden zijn met je individuele Wii-systeem:

  • In het interne geheugen van het Wii-systeem worden je foto's, spelgegevens, berichten, adresboek, etc. opgeslagen.
  • Het Wii-winkelaccount is verbonden met de individuele hardware, en bevat de licenties voor de spellen die je hebt gedownload en de transactiegeschiedenis.

  Niks van deze informatie kan worden hersteld wanneer je het Wii-systeem terugbrengt naar de winkel, en de transacties in het Wii-winkelkanaal zijn niet-overdraagbaar en worden niet gerestitueerd. Wanneer je de Wii terugbrengt naar de winkel, zonder het interne geheugen van het Wii-systeem of je Wii-winkelaccount te wissen, stelt dit anderen mogelijk in staat om de informatie, die verbonden is met je Wii-systeem (d.w.z. foto's, berichten, adresboek), te bekijken.

  Indien er problemen optreden met je Wii-systeem, neem dan contact met ons op. Nintendo heeft snelle en gebruiksvriendelijke reparatiemogelijkheden beschikbaar, voor als de probleemoplossing geen uitkomst biedt. Ga naar de contactpagina voor de juiste contactinformatie.

  Indien dit allemaal niet op jou van toepassing is en je er voor kiest om het Wii-systeem van de hand te doen, volg dan de juiste instructies voor het wissen van het systeemgeheugen en je Wii-winkelaccount.