Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Verbindingshulp

Let op: de Verbindingshulp-actie eindigde op 21 november 2012 om 23:59.

De campagne ‘Verbindingshulp’ beloont gebruikers die iemand anders helpen zijn of haar Wii-systeem te verbinden met het internet. Beiden ontvangen 500 Wii Points wanneer ze elkaars Wii-nummer registreren.

Wanneer je tien mensen hebt geholpen verbinding met internet te maken, ontvang je de Gold-status en mag je naast de al verdiende 5.000 Wii Points alle door Nintendo uitgegeven NES-spellen voor de Virtual Console gratis downloaden. Als je het maximum van 20 personen hebt geholpen hun Wii-systemen met internet te verbinden, mag je naast het totaal van 10.000 verdiende Wii Points ook alle NES-, Super Nintendo- en Nintendo 64-games voor de Virtual Console gratis downloaden.

Hoe word ik een verbindingshelper?

Kies VERBINDINGSHULP in het welkomstscherm van het Wii-winkelkanaal. Het verbindingshulpmenu verschijnt. Je kunt dit menu ook bereiken door in het hoofdmenu van het Wii-winkelkanaal INSTELLINGEN EN MEER te kiezen en vervolgens VERBINDINGSHULP.
   
Als je iemand helpt zijn of haar Wii-systeem te verbinden met het internet, of als iemand jou helpt, kunnen jullie elkaars Wii-nummer registreren en zo elk 500 Wii Points ontvangen. Kies MEER INFORMATIE als je hier meer over wilt weten. Aan het eind van dit hoofdstuk kun je aanvullende opmerkingen over de campagne lezen.  

Je registreren voor de campagne

Zorg ten eerste dat jij en de andere gebruiker elkaars Wii-nummer hebben.
 
Opmerking: lees het hoofdstuk ‘Wii-prikbord’ in de Wii-handleiding voor kanalen en instellingen voor informatie over waar je het Wii-nummer kunt vinden.

Stap 1 tot 3: de gebruiker die hulp heeft gekregen
Start om te beginnen het Wii-winkelkanaal op op je Wii-systeem.

NIXL_WiiConnectionAmbas_7-1_nlNL.jpg

1. Kies HULP GEKREGEN in het verbindingshulpmenu.  

NIXL_WiiConnectionAmbas_7-2_nlNL.jpg

2. Voer het Wii-nummer in van de persoon die jou heeft geholpen je Wii-systeem te verbinden met het internet, en kies vervolgens OKÉ.  

3. Vul de korte vragenlijst in die verschijnt, en kies OKÉ als je klaar bent.
 
Stap 4 en 5: de verbindingshulp
Nadat de persoon die je hebt geholpen, de stappen 1 tot en met 3 heeft voltooid, start je het Wii-winkelkanaal op je Wii-systeem op.

Opmerkingen: als je meer dan 9500 Wii Points in je Wii-winkelaccount hebt, kun je je niet registreren, omdat je anders door de 500 Wii Points die je in het kader van de campagne zou ontvangen de limiet van 10 000 Wii Points zou overschrijden. Zorg dat je niet meer dan 9500 Wii Points in je Wii-winkelaccount hebt voordat je je registreert.

NIXL_WiiConnectionAmbas_7-3_nlNL.jpg
 
4. Kies HULP GEGEVEN in het verbindingshulpmenu.  

5. Selecteer REGISTREER HET Wii-NUMMER VAN DE PERSOON DIE IS GEHOLPEN en voer dan het Wii-nummer in van degene die je hebt geholpen zijn of haar Wii te verbinden met het internet. Kies OKÉ om te bevestigen.

NIXL_WiiConnectionAmbas_7-4_nlNL.jpg

Opmerking: kies STATUS VAN REGISTRATIE om te controleren of de persoon die je hebt geholpen, je Wii-nummer al via zijn of haar Wii-systeem heeft geregistreerd. Je kunt ook de Wii-nummers bekijken van mensen die je al hebt geholpen, zien hoeveel tijd je nog hebt om registraties te voltooien en nagaan hoe vaak je je nog als verbindingshulp kunt registreren.

6. Nadat de stappen 1 tot en met 5 zijn voltooid, start je het Wii-winkelkanaal op jouw Wii-systeem op en volg je de instructies op het scherm. Daarna is de verbindingshulpregistratie voltooid en ontvang je 500 Wii Points.  

Opmerkingen over verbindingshulp

De persoon die is geholpen, moet binnen 30 dagen na zijn of haar eerste bezoek aan het Wii-winkelkanaal het Wii-nummer van de verbindingshulp registreren.

De verbindingshulp moet binnen 30 dagen nadat degene die is geholpen het Wii-nummer van de verbindingshulp heeft geregistreerd, het Wii-nummer van de ander registreren. Kies VERBINDINGSHULP in het verbindingshulpmenu en vervolgens STATUS VAN REGISTRATIE om te zien hoeveel dagen je nog hebt voor de registratie.

Je kunt je per Wii-systeem maar één keer registreren als iemand die is geholpen en er 500 Wii Points voor ontvangen.
  
Verbindingshulpen kunnen maximaal twintig Wii-nummers registreren van personen die ze hebben geholpen en er 500 Wii Points per registratie voor ontvangen. Voor daaropvolgende registraties krijgt alleen de persoon die is geholpen 500 Wii Points.
 
Zodra een Wii-systeem is geregistreerd als verbindingshulp en 500 Wii Points heeft ontvangen, kun je je er niet meer mee registreren als iemand die door een andere gebruiker is geholpen.
 
Alleen Wii-systemen met Wii-winkelaccounts in hetzelfde land kunnen elkaar registreren in het kader van de campagne ‘Verbindingshulp’.

Let op: de Verbindingshulp-actie eindigde op 21 november 2012 om 23:59.


Veelgestelde vragen

Waarom heb ik nog geen Wii Points ontvangen voor mijn registratie in het kader van de campagne ‘Verbindingshulp’?
 
Er worden pas Wii Points aan je Wii-winkelaccount toegevoegd als jij en de andere gebruiker elkaars Wii-nummer hebben geregistreerd. Voor meer informatie over registreren, kijk hierboven. Je ontvangt geen Wii Points als je al twintig gebruikers hebt geregistreerd die je hebt geholpen.
 
Kan ik me registreren in het kader van de campagne ‘Verbindingshulp’ als mijn Wii-systeem al is verbonden met het internet?
 
Je kunt je registreren binnen 30 dagen nadat je een ander hebt geholpen zijn of haar Wii-systeem te verbinden met het internet, of andersom. Je kunt je niet registreren als er al meer dan 30 dagen zijn verstreken sinds je voor het eerst verbinding maakte of als je geen hulp van een ander hebt gehad.

Ik heb gouden / platina status bereikt. Kan ik, nu de actie beëindigd is, nog steeds de gratis titels waar ik recht op heb downloaden?

Ja, als je gouden status hebt bereikt, kun je na het eindigen van de actie nog steeds gratis alle door Nintendo uitgegeven NES-spellen downloaden. Als je platina status hebt verkregen, zijn alle NES-, Super Nintendo- en Nintendo 64-spellen nog steeds gratis te downloaden.

Kan ik nog steeds spellen die ik heb ontvangen voor mijn gouden / platina status cadeau doen?

Nee. Nu de actie is afgelopen, kun je de spellen die je hebt ontvangen voor het verkrijgen van gouden / platina status niet langer cadeau doen.

Ik ben geholpen, maar heb het Wii-winkelkanaal niet geopend sinds de andere persoon en ik elkaars Wii-nummers hebben geregistreerd. Kan in nog steeds 500 Wii Points ontvangen?

Nee. Nu de actie is afgelopen, kan een persoon die geholpen is niet langer 500 Wii Points ontvangen.