Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

220602

220602

Error Code(s) 220602

 • Deze foutmelding geeft het volgende bericht weer:
  Er kan geen verbinding worden gemaakt met het internet..
 • Probeer het volgende om deze fout te verhelpen:
  Sorry, er is een probleem met de firewall van je draadloze router.

  Je kunt 'handmatig instellen' proberen (klik hier), met behulp van de DNS-informatie van je netwerk. Om de DNS-instellingen te openen op je pc, klik je op 'Start' en vervolgens op 'Uitvoeren'.
  In het scherm dat geopend wordt, typ je 'CMD', daarna klik je op 'OK'. Er wordt een nieuw scherm geopend. Typ 'IPCONFIG/ALL' en druk op 'Enter'. Er verschijnt een lijst met internetinstellingen, waaronder de 'DNS'-instellingen. Voer deze instellingen in bij 'Handmatig instellen' op het Wii-systeem.
  Als het probleem zich blijft voordoen, voer dan het nummer dat in de lijst staat als 'Default Gateway' (standaard Gateway) onder IPCONFIG/ALL in, en probeer nog eens verbinding te maken.

  Bekijk de informatie over compatibiliteit met firewall/anti-virus/anti-spyware/adware, door hier te klikken. Op deze pagina vind je veel tips en aanbevelingen om je verbinding werkend te krijgen bij gebruik van een firewall en andere veiligheidsprogramma's die de internetverbinding van het Wii-systeem kunnen belemmeren.

  ls je deze foutmelding blijft ontvangen, klik dan hier voor hulp. Kan er geen verbinding tot stand worden gebracht, zelfs wanneer de verbindingstest succesvol is, dan is de server te druk of buiten dienst. Als de server te druk is, probeer het dan later nog eens. Als de server buiten dienst is, neem dan contact op met Nintendo. Kijk op de contactpagina