• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Veiligheidsinformatie m.b.t. het spelen met de Wii

  Nu je een beetje gewend ben geraakt aan het gebruik van de nieuwe en innovatieve Wii-afstandsbediening, willen we je graag verzoeken enkele minuten de tijd te nemen om belangrijke informatie door te nemen die, indien opgevolgd, helpt een leuke speelervaring te waarborgen voor iedereen.

  1. Draag het polsbandje 

  Zorg dat alle spelers die de Wii-afstandsbediening gebruiken, het Wii-polsbandje dragen en dat het is vastgemaakt met de zekering. Wanneer de Wii-afstandsbediening door meerdere spelers wordt gedeeld, zorg dan dat iedereen die de afstandsbediening gebruikt de tijd neemt om het polsbandje goed om te doen. Het dragen van het Wii-polsbandje helpt te voorkomen dat de Wii-afstandsbediening door de kamer schiet als je deze per ongeluk loslaat tijdens het spelen.

  safety_wear_wriststrap_en.gif

  2. Houd de Wii-afstandsbediening stevig vast en laat hem niet los

  Zelfs wanneer je het Wii-polsbandje draagt, dien je te zorgen dat je de Wii-afstandsbediening niet loslaat tijdens het spelen en dat je er niet meer mee zwaait dan nodig is. Bijvoorbeeld: de juiste manier om de bal los te laten in Wii Sports Bowling, is door de B-knop los te laten op de Wii-afstandsbediening - LAAT DE Wii-AFSTANDSBEDIENING ZELF NIET LOS. Als je zoveel plezier hebt dat je begint te transpireren, neem dan even de tijd om je handen te drogen. Als je meer met de Wii-afstandsbediening zwaait dan nodig is en hem loslaat, kan het Wii-polsbandje mogelijk breken, en kun je de controle over de Wii-afstandsbediening verliezen. Dit kan mensen om je heen verwonden of schade toebrengen aan voorwerpen.

  3. Geef jezelf voldoende ruimte

  Je beweegt waarschijnlijk veel rond, wanneer je de Wii-afstandsbediening gebruikt, dus zorg dat alle richtingen waarin je mogelijk beweegt, vrij zijn. Zorg dat meubels, voorwerpen en personen zich niet in je speelbereik bevinden, om te voorkomen dat je onder het spelen per ongeluk tegen ze aanstoot. Bovendien is het aan te raden om tenminste 1 meter afstand te nemen van de televisie, zoals uitgelegd in de Wii-handleiding.

  systemPlayGuidelinesWOW_1_nl.gif

  Of je nu je nieuwe favoriete spellen speelt of oude klassiekers, of je nu Mii-personages maakt, foto's deelt met vrienden en familieleden of gebruik maakt van een van de vele andere fantastische mogelijkheden van de Wii; geniet ervan en zorg dat je veilig speelt. En nu gaan spelen!