Wii-winkelkanaal: Wii Points kopen in het Wii-winkelkanaal

Van toepassing op: WiiIn 2019 sluiten we het Wii-winkelkanaal dat gebruikt wordt op de Wii en de Wii U. Dit kanaal is in gebruik sinds december 2006.

Lees dit artikel voor alle einddata per dienst.


In het Wii-winkelkanaal kun je Wii Points gebruiken voor het aanschaffen van extra mogelijkheden en artikelen, waaronder een selectie van klassieke speltitels voor de NES, Super Nintendo, Nintendo 64 en Turbografx (PC Engine) (indien beschikbaar).
Er zijn drie manieren om Wii Points te kopen:

Wii Points kopen in het Wii-winkelkanaal

 1. Selecteer het Wii-winkelkanaal in het Wii-menu.
 2. Als dit de eerste keer is dat je het Wii-winkelkanaal gebruikt, dien je de gebruikersovereenkomst te lezen. Als je deze begrijpt en wilt accepteren, klik je op 'Akkoord'. Klik vervolgens op 'Oké' na het lezen van de beschrijving van het Wii-winkelkanaal.
 3. Wanneer je op het scherm 'Welkom in het Wii-winkelkanaal!' bent, klik je op 'Met winkelen beginnen'.
 4. Klik op de 'Puntenmenu'-knop.
 5. Selecteer 'Wii Points kopen met creditcard'.
 6. Geef het aantal Wii Points aan dat je wilt kopen. (Let op: er is een maximaal aantal ongebruikte Wii Points dat kan worden opgeslagen op het Wii-systeem).
 7. Selecteer het type creditcard dat je wilt gebruiken om Wii Points te kopen.
 8. Voor het nummer van je creditcard in, de vervaldatum en driecijferige veiligheidscode. Klik daarna op 'Oké'.
 9. Vul je stad en postcode in. Klik op 'Oké' om verder te gaan.
 10. Neem de koopdetails op de 'Wii Points aankoopbevestiging' door en klik daarna op 'Ja'.
 11. Wanneer de aankoop is bevestigd, zal er een aankoopbevestigingsscherm verschijnen dat bevestigt dat de Wii Points aan je account zijn toegevoegd.
 • Een Wii Points Card kopen bij een verkooppunt:
  Veel verkooppunten die Nintendo-producten verkopen, zullen ook Wii Points Cards verkopen. De Wii Points staan reeds op deze kaarten en op de voorzijde van iedere kaart staat de hoeveelheid Wii Points aangegeven. Klik hier voor meer informatie over het inwisselen van een Wii Points Card.
 • De Wii points Card Shop is de plaats waar je sterren van je Club Nintendo-account kunt inruilen tegen Wii Points Cards. Klik hier om meer te weten te komen over de Wii Points Card Shop.