• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Zakelijke voorstellen (inclusief algemene verzoeken voor het gebruik van handelsmerken of auteursrechten van Nintendo) of verzoeken voor promotieartikelen of donaties

    Omschrijving:

    Je wilt contact opnemen met Nintendo omdat:

    • Je wilt samenwerken met Nintendo aan een evenement of wilt een intellectueel eigendom van Nintendo gebruiken voor een project.
    • Je bent een gevestigd bedrijf en wilt commercieel samenwerken met Nintendo.
    • Je wilt promotieartikelen of reclame aanvragen (stickers, posters, potloden, promotieboekjes, enz.).
    • Je wilt donaties of steun van Nintendo vragen voor een niet-commerciële activiteit.

    Wie wil er contact opnemen met Nintendo?

    Je behoort niet tot een gevestigd bedrijf en wilt een project met commerciële doeleinden aan Nintendo voorstellen.

    We waarderen je interesse in Nintendo en onze veelgeprezen gameproducten. Dat is voor ons een teken van erkenning en een blijk van vertrouwen in de naam Nintendo. Helaas kunnen we niet ingaan op je voorstel. Zoals je je kunt voorstellen, ontvangen we veel verzoeken. Hoewel we ze graag allemaal tegemoet zouden willen komen, is dit gewoon niet mogelijk, hoe verdienstelijk het project ook mag zijn. We wensen je veel succes met je ondernemingen in de toekomst.

    Je behoort tot een gevestigd bedrijf en wilt een project met commerciële doeleinden aan Nintendo voorstellen.

    Is je verzoek gerelateerd aan verzoeken voor licenties? Wil je een licentie verkrijgen om intellectuele eigendom van Nintendo te gebruiken voor de verkoop/productie van producten met commerciële doeleinden?

    Waar ben je gevestigd?

    Bedankt voor je interesse in een samenwerking met Nintendo. Neem contact op met het volgende e-mailadres: licensing.dach@nintendo.eu.

    Houd er rekening mee dat het vanwege het grote aantal aanvragen enkele weken kan duren voordat je feedback ontvangt.

    Bedankt voor je interesse in een samenwerking met Nintendo. Houd er rekening mee dat we alleen aanbiedingen van gevestigde bedrijven of ondernemingen in overweging nemen. Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een licentie om intellectuele eigendom van Nintendo te gebruiken voor het verkopen/creëren van producten met commerciële bedoelingen, kun je contact met ons opnemen en de categorie Marketing / Events / Verzoeken tot partnerschap / Vacatures selecteren in het contactformulier.

    Heeft je vraag betrekking op een verzoek om Nintendo-producten te leveren voor educatieve projecten (bijv. bibliotheken, universiteiten, verzorgingstehuizen, centra voor personen met een beperking, enz.)?

    Bedankt voor je interesse in een samenwerking met Nintendo. Stuur je verzoek naar nintendo@sz-scala.de.

    We waarderen je interesse in Nintendo en al onze gameproducten. Dat beschouwen we als een groot teken van succes en erkenning van het merk Nintendo.

    We zijn dankbaar voor alle verzoeken die we ontvangen bij Nintendo. We ontvangen echter duizenden verzoeken en kunnen ze niet allemaal beoordelen. Daarom is het ons algemene beleid om dergelijke verzoeken af te wijzen. Het spijt ons dat we je geen beter nieuws kunnen bieden.

    Hoewel we geen toestemming kunnen geven, raden we je aan om je eigen juridisch adviseur te raadplegen als je wilt weten of je specifieke voorstel is toegestaan zonder toestemming van Nintendo. Dit is geen commentaar op de vraag of wij geloven dat jouw specifieke voorstel toelaatbaar is. Nintendo is niet in staat om juridisch advies te geven.

    Je wilt weten hoe je Nintendo-producten kunt gaan verkopen of hoe je Nintendo-producten kunt inkopen om door te verkopen aan je klanten (eindgebruikers).

    Waar ben je gevestigd?

    Bedankt voor je interesse in een samenwerking met Nintendo. Stuur je verzoek naar salesadmin@nintendo.de.

    Bedankt voor je interesse in een samenwerking met Nintendo. Stuur je verzoek naar marketingenquiries@nintendo.co.uk.

    Bedankt voor je interesse in een samenwerking met Nintendo. Houd er rekening mee dat we alleen aanbiedingen van gevestigde bedrijven of ondernemingen in overweging nemen. Als je interesse hebt om detailhandelaar te worden, selecteer dan hier het land waar je gevestigd bent. Als je het land waarin je gevestigd bent niet kunt vinden, betekent dit dat Nintendo helaas niet in jouw land distribueert. Als je land in de lijst staat, kun je contact met ons opnemen en de categorie Marketing / Events / Verzoeken tot partnerschap / Vacatures selecteren in het contactformulier.

    Je wilt een licentie voor je bedrijf om Nintendo-producten door te verkopen aan detailhandelaars.

    Bedankt voor je interesse in een samenwerking met Nintendo. Houd er rekening mee dat we alleen aanbiedingen van gevestigde bedrijven of ondernemingen in overweging nemen. Als je interesse hebt om distributeur te worden, kun je contact met ons opnemen en de categorie Marketing / Events / Verzoeken tot partnerschap / Vacatures selecteren in het contactformulier.

    Je wilt Nintendo om hulp vragen bij het bieden van specifieke ondersteuning met betrekking tot de productie van games/software.

    Hoewel we geen specifieke hulp kunnen bieden bij het maken van games, zijn de volgende bronnen beschikbaar voor iedereen die games wil maken voor Nintendo:

    • De Nintendo Developer Portal:
      • Nintendo heeft de Nintendo Developer Portal opgezet om nieuwe en gevestigde ontwikkelaars te helpen bij het ontwikkelingsproces van games. Ga naar https://developer.nintendo.com om te beginnen.
      • Deze portal accepteert momenteel alleen software voor Nintendo Switch.
        • Met de sluiting van de Nintendo eShop voor Nintendo 3DS en Wii U accepteert de portal geen nieuwe titels of DLC meer voor Nintendo 3DS of Wii U.
      • Je hebt geen eerdere ontwikkelervaring nodig om een account aan te maken in de Nintendo Developer Portal. Je moet echter wel 18 jaar of ouder zijn.
      • We kunnen geen hulp bieden met Nintendo Developer Portal-accounts. De portal bevat echter wel veelgestelde vragen en contactinformatie die je kunt gebruiken voor aanvullende hulp.

    Je wilt een verzoek indienen met betrekking tot het weggeven of verkopen van promotieartikelen of reclamemateriaal (stickers, posters, potloden, promotieboekjes, swag enz.), games, consoles enz.

    Wie wil het verzoek doen?

    Neem contact op met je verkoopvertegenwoordiger bij Nintendo.

    We zijn erg blij met je interesse in Nintendo's fan-merchandising.

    We bieden geselecteerde merchandising aan in de My Nintendo Store - daar kun je kleding, speelgoed, Nintendo-accessoires en nog veel meer bestellen.

    Als je niet vindt wat je zoekt, raden we je aan om af en toe een bezoekje te brengen aan My Nintendo Store, omdat ons assortiment aan fan-merchandise voortdurend wordt uitgebreid.

    Je bent lid van een rechtspersoon die werkt voor een collectief, publiek of sociaal doel, zonder commerciële doeleinden, en je wilt Nintendo vragen om je project te steunen.

    Waar ben je gevestigd?

    Bedankt voor je interesse in Nintendo om je goede doel te steunen.

    Helaas kunnen we niet elk liefdadigheidsverzoek dat we ontvangen steunen. Zoals je je kunt voorstellen, ontvangen we veel verzoeken om donaties voor zeer verdienstelijke doelen.

    Nintendo werkt al lange tijd samen met de Starlight Children's Foundation, een non-profitorganisatie die steun biedt aan ernstig zieke kinderen en hun families, en we proberen de liefdadigheidsbehoeften van de gemeenschap waar mogelijk te ondersteunen.

    We wensen je veel succes met je ondernemingen in de toekomst.

    Bedankt voor je interesse in Nintendo om je goede doel te steunen.

    Helaas kunnen we niet elk liefdadigheidsverzoek dat we ontvangen steunen. Zoals je je kunt voorstellen, ontvangen we veel verzoeken om donaties voor zeer verdienstelijke doelen.

    We wensen je veel succes met je ondernemingen in de toekomst.