• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Game Boy Printer-papier

    De achterkant van het printerpapier plakt vanzelf. Deze kant wordt beschermd door een laagje dat je kunt verwijderen nadat de foto is afgedrukt. Op de achterkant van de foto, op ongeveer 2 millimeter van de rand, vind je een standaard groef, waarmee je het beschermlaagje eenvoudig kunt verwijderen. Met één rol kun je maximaal 180 foto’s maken. Het afdrukformaat, inclusief lijst, is ongeveer 27 bij 23 millimeter.

    Om het printerpapier te verwisselen, dien je de volgende stappen te ondernemen:

    1. Schakel de Game Boy Printer uit.
    2. Het papier moet altijd uit de papiersnijder verwijderd worden om te voorkomen dat de printer vastloopt.
    3. Druk op de bovenkant van de Game Boy Printer en trek de behuizing er langzaam en voorzichtig af.
    4. Als je een rol wilt verwijderen voordat deze op is, snij het papier dan aan de zijkant af en haal het uit onder de papiersnijder uit.
    5. Betreft het een nieuwe rol, maak dan het begin van de rol los in de richting van de pijl. Betreft het een gebruikte rol, kant dan de zijkant van de rol ongeveer 4 centimeter af, zodat een punt die ongeveer 8 millimeter breed is aan de voorkant, boven het begin van het papier uitsteekt.
    6. Rol het papier enkele centimeters uit en steek één kant van het papier in de kleine opening van de papierkoker, zodanig dat de witte kant van het papier aan de bovenkant te zien is. herhaal dit tot het papier uit de opening van de papiersnijder komt.
    7. Neem het uiteinde van het papier dat afgesneden was en trek het ongeveer 6 centimeter uit de opening van de papiersnijder. Aangezien het einde van het papier nu aan de rol vastkleeft, kun je niet meer op de zelfplakkende kant drukken.
    8. Trek de bovenkant van het stuk papier dat je net uit de papiersnijder hebt getrokken naar links en naar beneden om het zo af te snijden.
    9. Rol het printpapier nu zover uit dat de rol in de daarvoor bestemde ruimte geplaatst kan worden en sluit de printer daarna af met de beschermkap.