• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Update voor spelers van Nintendo Badge Arcade

    In verband met de beëindiging van onlinediensten voor Nintendo 3DS-software zal de ondersteuning van alle functies van Nintendo Badge Arcade ook worden beëindigd. Houd rekening met het volgende voordat de onlinediensten begin april 2024 worden beëindigd.

    • Nadat de onlinediensten zijn beëindigd, zal er bij het opstarten van Nintendo Badge Arcade een foutmelding verschijnen

      Wanneer Nintendo Badge Arcade wordt opgestart nadat de onlinediensten zijn beëindigd, verschijnt er een foutmelding en is het niet langer mogelijk om de software te gebruiken. Een bijkomend gevolg is dat de Practice Catcher niet langer beschikbaar zal zijn.

    • Het zal niet langer mogelijk zijn om badges in de badgebalk te plaatsen

      Nadat de onlinediensten zijn beëindigd, blijven de badges die in Nintendo Badge Arcade zijn verkregen, beschikbaar om in het HOME-menu van Nintendo 3DS-systemen te plaatsen. Het zal echter niet meer mogelijk zijn om badges in de badgebalk te plaatsen, waardoor gebruikers hooguit 100 categorieën en 1000 badges kunnen gebruiken die in de badgebalk zijn opgeslagen.

      We raden gebruikers aan om te bepalen welke badges ze in de badgebalk willen plaatsen voordat de diensten van deze software worden beëindigd.

    Houd er rekening mee dat de gegevens van de badges die beschikbaar zijn om in het HOME-menu te plaatsen, op de SD-kaart worden opgeslagen als aanvullende gegevens. Als gegevens verloren gaan door technische problemen met de SD-kaart of andere oorzaken, zal het niet mogelijk zijn om de gegevens van badges te herstellen nadat de onlinediensten begin april 2024 zijn beëindigd. Daarom raden we gebruikers aan om een back-up te maken van de gegevens op hun SD-kaart om zich tegen eventuele problemen te beschermen.

    • Het is mogelijk om meerdere SD-kaarten voor te bereiden en er verschillende gegevens op op te slaan.
    • Het is later niet mogelijk om de gegevens van meerdere SD-kaarten te combineren en op één enkele SD-kaart op te slaan.

    We bedanken alle gebruikers hartelijk voor hun steun aan Nintendo Badge Arcade door de jaren heen, en we bieden onze excuses aan voor eventueel ongemak.