• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Game Boy Player

    Deze adapter stelt je in staat om spellen die voor de draagbare Game Boy, Game Boy Color en Game Boy Advance ontwikkeld werden op je televisiescherm te spelen.

    De Game Boy Player is een platform dat ongeveer 2,5 centimeter hoog is en de Nintendo GameCube past daar precies in. Je steekt simpelweg de Game Boy- of de Game Boy Advance-spelcassette in de adapter en je bent er helemaal klaar voor. Het spel kan bestuurd worden door alle Nintendo GameCube Controllers, inclusief de WaveBird Controller. Door gebruik te maken van het apart verkrijgbare Game Boy Advance-snoer, kun je je Game Boy Advance of Game Boy Advance SP zelfs gebruiken om het spel rechtstreeks te besturen.

    De Game Boy Player bevat eveneens een aansluiting voor een Universal Game Link-snoer of een Game Boy Advance Link-snoer. Als je in het bezit bent van een spel met multiplayermogelijkheden en genoeg Game Boy-exemplaren, is er niets dat het ultieme multiplayerplezier nog in de weg staat. Op deze manier kan elke speler het spel op zijn eigen scherm volgen. Dat kan het televisiescherm zijn of het scherm van de Game Boy, Game Boy pocket, Game Boy Color, Game Boy Advance of Game Boy Advance SP.

    De Game Boy Player is beschikbaar in zwart.