• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Belangrijke informatie over een Nintendo Network ID op een Nintendo 3DS

    Op elke Nintendo 3DS kan één Nintendo Network ID worden geregistreerd. Als je je Nintendo Network ID op een ander Nintendo 3DS-systeem wilt gebruiken, is het nodig om een gegevensoverdracht uit te voeren.

    Als je je Wii U met het internet hebt verbonden, raden we je sterk aan om hetzelfde Nintendo Network ID op Nintendo 3DS te registreren. Door dezelfde Nintendo Network ID op beide systemen te gebruiken, wordt je totale Nintendo eShop-account gecombineerd. Als je je Nintendo Network ID-tegoed (voor gebruik in de Nintendo eShop op de Wii U en de Nintendo 3DS) samenvoegt met het tegoed dat is verbonden aan je Nintendo-account (voor gebruik in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch), kun je je totale tegoed blijven gebruiken om digitale downloadtitels, DLC, passen en soortgelijke artikelen voor de Nintendo Switch te kopen.

    Na het registreren van een Nintendo Network ID zul je geen regio's meer kunnen veranderen en geen verschillende valuta's meer kunnen gebruiken - zoals een combinatie van ponden en euro's - in de Nintendo eShop. Het tegoed in de valuta van het land dat overeenkomt met de landinstelling van je Nintendo Network ID zal gehandhaafd blijven en tegoed in andere valuta zal gewist worden en niet langer bruikbaar zijn. Zorg dat je tegoed in andere valuta opmaakt voordat je een Nintendo Network ID op je Nintendo 3DS-systeem registreert.