• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Het e-mailadres van je Nintendo-account wijzigen

    Instructies voor het wijzigen van het e-mailadres van je Nintendo-account.

    Belangrijk:

    • Klik hier voor hulp bij het wijzigen van het e-mailadres voor je Nintendo Network ID (de account die is aangemaakt op je Wii U- of Nintendo 3DS-systeem).

    Volg deze stappen:

    1. Ga naar https://accounts.nintendo.com en log in op je Nintendo-account.
    2. Als je een mobiele browser gebruikt, selecteer je INLOG- EN BEVEILIGINGSINSTELLINGEN en vervolgens E-MAILADRES.
    3. Als je een desktopbrowser gebruikt, selecteer je INLOG- EN BEVEILIGINGSINSTELLINGEN en vervolgens WIJZIGEN in de sectie 'E-mailadres'.
    4. Je wordt mogelijk gevraagd om je identiteit te bevestigen door je wachtwoord opnieuw in te voeren, opnieuw te authenticeren met een toegangssleutel en/of door je e-mailadres te verifiëren.
      • Voer je wachtwoord in als hier om gevraagd wordt en kies OKÉ.
      • Als je authenticatie via een toegangssleutel hebt ingeschakeld, kun je je identiteit bevestigen door in te loggen met een toegangssleutel.
      • Als je wordt gevraagd om je e-mailadres te bevestigen, kies je VERSTUREN om een e-mail met verificatiecode te versturen naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan je Nintendo-account. Zoek de code in je e-mail en voer deze in het vak 'Verificatiecode' in. Klik daarna op VERSTUREN.
    5. Als je verificatie in twee stappen hebt ingesteld, wordt je mogelijk gevraagd om een aanvullende code in te voeren. Start de Google Authenticator-app op je smartapparaat op, voer de weergegeven code in en kies VERIFIËREN.
      • Als je momenteel geen toegang hebt tot de app, kies je JE IDENTITEIT BEVESTIGEN VIA EEN ANDERE METHODE en gebruik je een van de back-upcodes die je hebt ontvangen tijdens het instellen van de verificatie in twee stappen. (Als het goed is, heb je deze op een veilig plaats opgeslagen.)
        nintendo_account_email_change_1_and_2.png
      • Als je momenteel geen toegang hebt tot je back-upcodes, kies dan JE IDENTITEIT BEVESTIGEN VIA EEN ANDERE METHODE in het scherm waar je de back-upcode kunt invoeren.. Er wordt een verificatiecode naar het e-mailadres van je Nintendo-account gestuurd. Zoek de code in je e-mail en voer deze in het vak 'Verificatiecode' in. Klik daarna op VERSTUREN.
        nintendo_account_email_change_3_and_4.png
    6. Voer het nieuwe e-mailadres in dat je wilt gebruiken en kies dan VERSTUREN.
    7. Er wordt een verificatiecode gestuurd naar het nieuwe e-mailadres dat je ingevuld hebt.
    8. Vul de verificatiecode uit de e-mail in en klik op VERSTUREN om de wijziging te bevestigen.

    Als het probleem nog steeds niet is opgelost

    Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, moeten we je e-mailadres voor je bijwerken. Neem contact met ons op voor ondersteuning als je e-mailadres moet worden bijgewerkt.